2777
2789
عنوان

چه مردای اشغالی پیدا میشن

714 بازدید | 67 پست

مرده تو دیوار آگهی گذاشته خانم هستم دنبال 

همخانه خانم میگردم 

بهش پیام دادم شرایط چیه گفت ویس 

بده خودت رو معرفی کن مطمئن بشم خانمی 

خلاصه من ویس دادم بعدش گفت من آقا هستم 

نیاز به پول پیش و اجاره نیست هر چی میخوای 

با خودت بیار !!! بعد عکس خونه رو نگاه کردم 

خونه با وسایل نویی و جهازی !

چقدر دلم گرفت معلوم بود که تازه عروس 

به هر دلیلی اون خونه و وسایل رو ترک کرده 

گزارشش کردم به عنوان کلاهبرداری ولی خب 

هر سری یادم میاد دلم میگیره از اون زن 😔

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

حالا شاید خودش خریده وسایل و

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونم همخونه مجانی رو در ازاش هرشب میکنه دیگه😐💔چقد ساده این اخهه😂

اسی ساده نیست بابا

فکر کرده زنه 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
حالا شاید خودش خریده وسایل و

هیچ مردی همچین سلیقه ای نداره 

کاملا مشخص بود جهاز هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اسی ساده نیست بابافکر کرده زنه

دقیقا نوشته بود خانم 

خاک تو سرش

آره واقعا 

اسی منم یه وقتا دنبال همخونه بودم خیلی کارت سخته نمیتونی به املاکیا بسپری؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اسی منم یه وقتا دنبال همخونه بودم خیلی کارت سخته نمیتونی به املاکیا بسپری؟

میخواستم مدتی خوابگاه باشم 

ولی خب گفتم هم خونه خانم بهتره تهش با یک نفری 

ولی خب انگار محیط خوابگاه امن تره 

مگر اینکه کسی رو از قبل بشناسی بخوای همخونه بشی 

خیلی ریسکه