2777
2789
عنوان

مادر من اینقدر گیر نده برو زن بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 92 پست
اومد گفت گزارش بزنید نمکدونو بعد من اصلا تاپیکو نخوندم دقیق ببینم چیهبعد بهش گفتم نیاز به گزارش نیست ...

کلا دیدم با همه مشکل داره خصومت داره با کاربرا نظراتش خیلی محکمه نمیدونم چشه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
اومد گفت گزارش بزنید نمکدونو بعد من اصلا تاپیکو نخوندم دقیق ببینم چیهبعد بهش گفتم نیاز به گزارش نیست ...

کلا دیدم با همه مشکل داره خصومت داره با کاربرا نظراتش خیلی محکمه نمیدونم چشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی من تو رو شبا تا صب تو تاپیکا میبینم خیلیم تند حرف میزنی با کاربرا فاذا مازا ؟وابده بیخیال خیلی ...

همینو بگو بخدا منم دیدم خیلی میپره به کاربرا بعد اومده راجب من اظهار نظر میکنه

😑🤦‍♀️

متاهل🧸

کی خواست شمارو به زور بفرسته بهشتاینجا سایت عمومیه و خیلیا تاپیکارو میخونن و شما حق نداری هر تاپیکی ...

ببین دوست گرامی 

شما میتونی کلا وارد تاپیک من نشی که نبینی که یه وقت جهنمی نشی 

ربطی به جایی که هستیم نداره 

من اگه بخوام بگم کی هستم و چند ساله توی این سایت هستم اون موقع شما درحال عروسک بازی بودی 

پس فاز معلم اخلاق برای من درنیار 

سالها با دوتا کاربری اینجام هنوز یکی نگفتته من مزاحمش شدم و یا هرچی 

پس دید خودتو نسبت به مسائل باز کن و نگاه خودتو عوض کن 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

کی خواست شمارو به زور بفرسته بهشتاینجا سایت عمومیه و خیلیا تاپیکارو میخونن و شما حق نداری هر تاپیکی ...

من تگ کردم عزیزم😅

زیر کامنت اون خانومه به ظاهر محترم

نینی یار بیاد ببینه کلا تاپیکو میترکونه

متاهل🧸

تو طرف حساب من نیستی احوالاتت از محتوای تاپیک زدنت معلومهیه مرد بیکار علاف که از نمک پرونی های جنسی ...

خدا رو شکر شما یکی فهمید ما بیکار و علاف هستیم 

شما لطف کن نگاهتو عوض کن 

درباره کسی هم که شناخت نداری حرف نزن 

ببین دوست گرامی شما میتونی کلا وارد تاپیک من نشی که نبینی که یه وقت جهنمی نشی ربطی به جایی که هستیم ...

اگه میدونستم همچین تاپیک پر محتوایی زدی عمرا اگه پامم میذاشتم تاپیکت

شما دیدتو باز کن اومدی توی سایتی که اکثرا خانوم هستن و با این تاپیکت به شعور خودت و به شعور ما توهین میکنی و عین خیالت نیست

خداروشکر که معلم اخلاق هستم و مثل شما نیستم

دیگه ریپلای نکن وگرنه نی نی یارو تگ میکنم 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اگه میدونستم همچین تاپیک پر محتوایی زدی عمرا اگه پامم میذاشتم تاپیکتشما دیدتو باز کن اومدی توی سایتی ...

شعور به چهارتا حرف قلمه سلمه نیست 

شعور به شخصیت و ذات ادمه که متاسفانه 

خیلی ها فقط اداشو در میارن 

تو طرف حساب من نیستی احوالاتت از محتوای تاپیک زدنت معلومهیه مرد بیکار علاف که از نمک پرونی های جنسی ...

تو نیا دستتو گرفتن بیای ؟ ما اینجا دور هم میگیم میخندیم برو تاپیکا خارشوهر مادرشوهر مشورت بده توپ پرتو سوق بده سمتشون 

ای باباااا گند میزنی ب اعصاب بقیه بارهاخاستم روت ریپ بزنم خوتت بفهم شب تا صب تو سایت دیدمت تو تاپیکا یلحظه میام تو سابت همش هستی کار و زندگی نداری تو ؟ شوهر نداری تو؟

یذره رو اخلاقت کار اون دهنم لامصب هرجایی باز نکنی ب نفعته