من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
استامینوفن بخور یه جای خنک بخواب دست و روتو و با آب ولرم بشور آب سرد نباشه بدتر شی جاهایی که میگن دستمال نمدار بکشی تب میاره پایین زیر بغل کشاله ران شکم
وای خدا این همین ویروس لعنتیه بچه های منم گرفتنش دوتا استامینوفن باهم بخور اگه نمیتونی بری دوش بگیری برو دست و صورت و پاهاتو با اب ولرم بشور سعی کن اب ولرمم بخوری
لطفا خیییییییییلی حواستون باشه حتما ماسک بزنین میرین بیرون ۴ شبه ک من خواب ندارم با بچه هام الانم گلوی خودم درد گرفته خیلی سخته لعنتی بخصوص برای بچه های زیر ۵ سال مراقب باشید
یه ساعت تب دارم یک ساعت لرزالان دیگه حس میکتم تبم خیلی بالاست
امیدوارم ی سرما خوردگی ساده باشه برات
ولی علائم این ویروس جدیده تب و سرفه و گرفتگی بینی و خس خس سینه و گاهی اوقات از شدت سرفه استفراغ اینا علائم بچه های من بود واقعا سخته تاحالا دوتا دکتر بردمشون داروی قطعی نداره باید دورش طی بشه