2777
2789
عنوان

تو خدا به مهمون چطور بگم نیاید که ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 128 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اگر اینجوره شانستو امتحان کنولی خب احتمالش زیاده دروغت رو بشه! ممکنه بعدا از طریق اطرافیا بفهمن

نه واقعا قصد داشتم برای بهمن رنگ کنم 

ولش کن چکار کنم حالا ببینم شوهرم راضی میشه اصلا بگم رستوران 

تو رو خدا برام دعا کن بخیر بگذره ،تازه از شر افسردگی خلاص شده بودم 

اصلا شانس ندارم 

نه واقعا قصد داشتم برای بهمن رنگ کنم ولش کن چکار کنم حالا ببینم شوهرم راضی میشه اصلا بگم رستوران تو ...

برای منم پیش اومده عزیزم، بارها پیش اومده! ولی گذشته

من یبار مادرشوهرم با صاحب خونش یهو زنگ زدن میخوایم بیایم(صبح زنگ زدن برای بعداز ظهر)! منم که خونم داغون بود از کثیفی،وسایل پذیرایی هم نداشتم، کلا هم 140 تومن پول دستم بود

خونه رو مرتب کردم، با 140 تومن رفتم یکم میوه یکم شکلات و دو بسته نسکافه آماده خریدم! توی خونه از قبل پودر خامه آماده داشتم با شیر

با نسکافه ها و خامه یه نوشیدنی خوشمزه درست کردم! خیلی آبرومندانه رد شد اون روز

منم فرشامو یکی دو سال بود نداده بودم قالیشویی! اتفاقا خیلی از فرشام خوشش اومده بود  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ببین این پیام خوبه بهش بدم ،نمی خوام مستقیم بگم نیایین ،فقط خودشون بفهمم که نیان ،سلام آزاده جان ،من ...

اره خوبه همسن پیام رو بده البته اگه قصد داری خونت رو رنگ کنی شاید رستوران رو قبول نکردن بخوان کار خونت تموم شد بیان 

چقد ساده ای دختر... استارتر چون میدوونه اهالی نی نی سایت روی مساله مالی حساسن الکی میگه پول ندارم پذ ...

نه بنده خدا بعدش گفت مالی مشکلی نداره و میبرشون رستوران

بیشتر از لحاظ کثیفی خونه ناراحت بود

متاهل🧸

حتما که دعوتطون میکنم الان گفتم روم نمیشه بگم نیاینبهش پیام بدم بیاین بریم رستوران این پیام رو بدم س ...

بنظرم نگو دارم رنگ میزنم مگه میشه حواست نباشه به نقاشی خونت .....

بنظرم نگو دارم رنگ میزنم مگه میشه حواست نباشه به نقاشی خونت .....

اره گلم فقط الان پیام دادم گفتم ،خونه تکونی دارم فرش ومبلارو دادم قالیشویی

شرمندتونم ،اگر میاین شب بریم رستوران ،اون هفته هم تولدم بود به مناسبت تولدم ،خبر بده 

انشالله ببینم چی خواب میده 

برای منم پیش اومده عزیزم، بارها پیش اومده! ولی گذشتهمن یبار مادرشوهرم با صاحب خونش یهو زنگ زدن میخوا ...

اره گلم برای همه پیش میاد 

من با اینا خیلی رو دروایسی دارم 

خودشون کلا آدمای تمیزین

چندبارم اومدن خونه من خونم خیلی تمیز بوده 

من چند وقت بود بیمار بودم از اون طرف از استرس بیماری افسردگی بسیار شدید گرفتم ،که خدا رو شکر دو هفته پیش دیگه تمام آزمایشهام تکمیل شد وچیزی خاصی نبود ،

کم کم داره روحیم بهتر میشه ،راستش زیاد به خونه نرسیدم خیلی کثیف شد ،اخه کسی هم خونه م نمیاد منم یهو گذاشتم برای خونه تکونی عید،تو این دوهفته هم همش میرم بیرون روحیم خیلی داغون بود.باز به خونه نرسیدم 

که اینا زنگ زدن گفتن میاییم 

دیگه صبحم شوهرم میخواست بره سرکار یه زره گریه کردم ،دلش یه رحم اومد گفت همین پیام رو بده،که فرشامو و مبلامو دادم قالی شویی ،اگرمیایید بریم رستوران ،

گفتم اینجوری بگم فکر نکن که از خساست میگم نیاین یا نمی‌خوام خرج کنم 

فعلا که جواب ندادن ببینم چی میشه