2777
2789
عنوان

کیا بخاطر شرایط منصرف شدن از بچه اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 40 پست
تنهایی دیگه ربطی به خواهر و برادر نیسزندگی ها عوض شدهچهارتا بچه هم داشته باشی اصلا تضمینی نیس توی یه ...

من حرف شما رو قبول ندارم با احترام 

دیگه گنده تر از ایلان ماسک ک تداریم همواره بچه میاره و معتقده جهان با وجود بچه ها زیبا میشه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
۴ سالشه.تنهاس همش میبرمش مسجد چرا چون جایی نداریم کسی نداریم اومدیم و من مردم اونوقت این بچه چی میشه ...

عزیزم هنوز فرصت داری از الان ناامیدی تزریق نکن به خودت خدا بزرگه 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزه گاهی ی خاطره مثبت تو همون بچگی با خواهر یا برادرت وقتی مرورش کنی تو بزرگسالی لذت ادامه زندگی ب ...

باه

درست میکید

منتها باید ببینید چیزی که توی این وضعیت به دست میارید به چیزهایی که از دیت میدین میارزه؟

مثلا اگه فشار مالی روتونه بچه دوم ممکنه باعث ایجاد خاطرات محرومیت توی بچه ها بشه

اینجا زیاد دیدم کاربرها از رنج محدودیت های مالی کودکیشون با غصه حرف زدن

یا مثلا از نظر روانی اگر والدین ظرفیتش رو نداشته باشن بچه  اوضاع خانواده رو بحرانی میکنه و باز هم کلی اسیب و خاطرات تلخ میمونه برای بچه ها

من حرف شما رو قبول ندارم با احترام دیگه گنده تر از ایلان ماسک ک تداریم همواره بچه میاره و معتقده جها ...

منم موافقم.بعضیا اینجا میان میگن یه دو نه بچه کافیه بعد خودشون دوباره میگن بدون خواهرشون نمیتونن زندگی کنن😏

بیار خدا بزرگه 

من نمی گم بی پولی سخت نیست 

ولی بخدا تنهایی واسه اون بچت خیلی سخته

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
من حرف شما رو قبول ندارم با احترام دیگه گنده تر از ایلان ماسک ک تداریم همواره بچه میاره و معتقده جها ...

منم موافقم.بعضیا اینجا میان میگن یه دو نه بچه کافیه بعد خودشون دوباره میگن بدون خواهرشون نمیتونن زندگی کنن😏

عزیزم چه شباهتی بین شرایط متوسط مردم ایران با ایلان ماسک میبینید؟!

واقع گرا باشید

استثناهای جهان که نباید متر و معیار ما براب تصمیم گیری باشن

کسی هم نگفته بچه بده یا خوبه

بچه با خودش کلی مسئولیت میاره 

وظیفه والدین هست که ببینن از جنبه های مختلف میتونن از پس مسئولیت ها بربیان یا نه

بیار خدا بزرگه من نمی گم بی پولی سخت نیست ولی بخدا تنهایی واسه اون بچت خیلی سخته

غصه این بچه کشته منو خدا شاهده

اخه هیچ کسی نداریم بخدا هر روز میبرمش بیرون مسجد یا پارک

ن خاله ن عمه ن دایی ن عمو هیچ کسی

این بچه من نباشم چی میشه همه خواهر برادرا هم ک دشمن خونی هم نیستن دست تربیته

زمان قدیم فرق میزاشتن الان یکسانه.

وضعمونم انقدرا بد نیست اما باز میترسم

عزیزم چه شباهتی بین شرایط متوسط مردم ایران با ایلان ماسک میبینید؟!واقع گرا باشیداستثناهای جهان که نب ...

همین امثال شماها باعث شدین ملت از زیر بچه داری دربرن بعد سگ و گربه بیارن بزرگ کنن اون وقت افغانیا سالی پنج بار بزان

الان شرایط شما با ایلان‌ ماسک یکیه ؟ 🙄

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من فعلا بخاطر شرایط اخلاقی و مالی و پیش زمینه ش که تربیت خودمونه و خودمون باید ادم درست تری بشیم ک بچه خوبی تربیت کنیم فعلا نیاوردم

ما با ماهی۲۰تومن و اجاره ندادن داریم هرماه کم میاریم تازه با کلی برنامه ریزی

پولا بی برکت شدن و گرونی شده این حقیقته،ولی اگه میتونی برنامه بریزی ماهی تا ۵تومن خرج اضافه تر براتون چیزی نیس و نه بخاطر تنها نبودن بچه ت، اگه امادگیشو داری دوباره روش فکر کن 

غصه این بچه کشته منو خدا شاهدهاخه هیچ کسی نداریم بخدا هر روز میبرمش بیرون مسجد یا پارکن خاله ن عمه ن ...

نترس 

من اگه با خودم بود الان سومی رو باردار بودم 

منم همش فکر آینده ی پسرم بودم 

الان باردارم  

حتی پسرم میگه مامان خانواده ی پرجمعیت خوبه 😍😄

دوسال اقدام بودم تا دومی رو باردار شدم 

شما هم فاصله ننداز 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

من اعتقاد دارم بچه با اومدنش روزیشم میاره ، شکر خدا مشکل مالی نداریم ولی واقعا این دومی منو کشت بسکه مریض میشه ، حالام که مریض میشه انقدر باید دکتر ببرم تا خوب بشه باز ی ده روز خوبه دوباره مریض میشه . ینی بعد دومی من کلا آدم دیگه ای شدم اعصابم خیلییییی ضعیف شد و افسرده شدم . از ی طرفی دستم بسته شد اصلا فرصت هیچچچچ کاریو ندارم