2777
2789

قصد داشتم بچه دار بشیم ولی واقعا نمیخام .از طرفی هی میگم پسرم تنها نمونه تک فرزنده

وحشتناک گرونیه بیرون بری چیز خاصی هم نخری ۵۰۰ خرجته حداقل

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خاطر شرایط نبود 

دلم نخواست و نیاوردم کلا

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

در مورد تامین اینده و حمایت تو زمان بزرگسالیشون از دو تا بچه تردید دارم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

تنهایی دیگه ربطی به خواهر و برادر نیس

زندگی ها عوض شده

چهارتا بچه هم داشته باشی اصلا تضمینی نیس توی یه شهر و کشور باشن

همین الان چند درصد عموها و عمه ها یا خاله ها و دایی های خودتون و اطرافیانتون توی زندگی مامان و باباتون اثر مثبت داشتن؟! این اثر انقدر پررنگه که به مشکلات فرزندپروری توی این گرو نی و الودگی و بی ثباتی و … بیارزه؟!

از کجا معلوم همون یکی خرج سه تا بچه روی دستت نزاره؟نمیگم همین الان بچه بزا😁 ولی یکم به مدیریت خودت ...

ی بیمه سلامت چیه اونم نداریم هزینه ی سرم با زدن و خوده سرم میشه حداقل ۲۵۰ هزار منم بد ویار از کجا با اینهمه بدهی.فقط غصمم تنهایی بچمه چون واقعا جز من کسی نداره

تنهایی دیگه ربطی به خواهر و برادر نیسزندگی ها عوض شدهچهارتا بچه هم داشته باشی اصلا تضمینی نیس توی یه ...

عزیزه گاهی ی خاطره مثبت تو همون بچگی با خواهر یا برادرت وقتی مرورش کنی تو بزرگسالی لذت ادامه زندگی بهت میده.امشب برادرم اومد خونم تخمه اوردم براش بعدشم کنارش میوه یهو یادم افتاد گفتم یادته مجرد بودیم میگفتی بعد ی مشت تخمه باید زودی میوه بخوری مزه دهنت عوض بشه جفتمون خندیدیم و برا دقایقی از این مشکلات دور شدیم  خیلی خوبه خواهر برادر خیلی حتی اگر دیر ب دیر سراغ هم بیان از دوست بهتره خیلی خیلی

تنهایی دیگه ربطی به خواهر و برادر نیسزندگی ها عوض شدهچهارتا بچه هم داشته باشی اصلا تضمینی نیس توی یه ...

دقیقا. تازه خیالشونم با هم قهرن. الان برادرشوهر من با کل طایفه قهر کرده. بجه من۲سالشه تاحالا ندیدش

من چه جوری به این بچه بفهمونم فلانی عموته؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
😥 بچت چند سالشه؟

۴ سالشه.تنهاس همش میبرمش مسجد چرا چون جایی نداریم کسی نداریم اومدیم و من مردم اونوقت این بچه چی میشه تنها بی کس این عذابم میده