2777
2789
ملک کجا بخرم؟ قبلا هرچی داشتم دادم 380 متر ویلا توی بهنمیر بابل خریدم ویلای قدیمیه کلنگی طوره (الانم ...

بهنمیر؟عع مازنی هستیی؟خوشبختم اگ بابلی هستی ک منم بابلی و سارویم😂🤭

نمیدونممم زیاد سردر نمیارم از این چیزا پس انداز ندارم کلا همه پولارو ب باد میدم😂

زمین‌ولی میشه گرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا بخرم؟ خودم هرچی فکر کردم باز میگم سمت بازار میشد بگیرم بهتره

نمیدونم اهل کجایید ولی پرس و جو کنید کجا جای پیشرفت داره

میتونید مغازه هم بخرید و اجاره بدید

یا خونه ی تازه ساز بخرید ملک پیشرفت میکنه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

بهنمیر؟عع مازنی هستیی؟خوشبختم اگ بابلی هستی ک منم بابلی و سارویم😂🤭نمیدونممم زیاد سردر نمیارم از ای ...

آره بهنمیر بابل

یه روستای توی بابل 

همه میگفتن شهریار تهران بخر مثلا 80-100 متر ولی گفتم باز اینجا 380 متره و آب و هوا و رشدش شاید بهتره، درست میگم؟ تازه جنگم بشه که خدانکنه بشه باز اینجا شمال امنتر از تهرانه خصوصا شهریار میگن سرقت زیاده

نمیدونم اهل کجایید ولی پرس و جو کنید کجا جای پیشرفت دارهمیتونید مغازه هم بخرید و اجاره بدیدیا خونه ی ...

ساکن تهرانم ولی شمالی هستیم و بهنمیر بابل هم یه ویلا380 متر گرفتم قبلا مخروبه طوره، دوسداشتم اگ خوب فروش میرفت شمال، روی هم میذاشتم یه مغازه تو بازار 15 خرداد میگرفتم، شما کجا پیشنهاد میکنی؟

نه بابا کلاه برداریه همش داییم همین کارو کرد بدبخت شد. طلای یدون اجرت بگیر ک کلش میشه سود

آخه ضامن نقدشوندگی داره ها، طلافروشی نیستا، خود صندوق برای بانک شهره، ممکنه اینم کلاهبرداری کنن؟ اخه موجودی صندوقشم بالاست تقریبا

کسب و کار راه بنداز

چه کسب و کاری؟ خودم طراح حرفه ای لوگو و امنیت و ارتقا پیجم و پیجای اینستارو بازگردانی میکنم یا حرفه ای میارمشون بالا و طراحی سایت ولی هرچی درمیارم روی تردمیلم انگار