2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلای اب شدهیا ملک بخر بده اجاره

ملک کجا بخرم؟ قبلا هرچی داشتم دادم 380 متر ویلا توی بهنمیر بابل خریدم ویلای قدیمیه کلنگی طوره (الانم دقیقا نمیدونم چند میره)

ولی با یک و نیم کجا ملک بخرم؟ خودم دوسداشتم مغازه بازار تهران میخریدم یعنی جفتشو نقد میکردم مغازه بازار میخریدم حتی 1-2متر

ملک اگه شد بدی اجاره یا زمینی ک میدونی اینده داره طلا

ملک کجا بخرم؟ قبلا هرچی داشتم دادم 380 متر ویلا توی بهنمیر بابل خریدم ویلای قدیمیه کلنگی طوره (الانم دقیقا نمیدونم چند میره)

ولی با یک و نیم کجا ملک بخرم؟ خودم دوسداشتم مغازه بازار تهران میخریدم یعنی جفتشو نقد میکردم مغازه بازار میخریدم حتی 1-2متر

ملک کجا بخرم؟ قبلا هرچی داشتم دادم 380 متر ویلا توی بهنمیر بابل خریدم ویلای قدیمیه کلنگی طوره (الانم ...

اگ‌ بتونی ملک تجاری بخری خوبه من شهر تو رو نمیدونم کدوم منطقش بهتره

یا میتونی ویلا بخری هر شب اجاره بدی خیلی سود توشه ها

یا هم ملک مسکونی بخری ولی اون دوتای اولی بهتره

فقط سکه نخر تو بانک هم نگه ندار زودتر هم تا عمو ترامپ نیومده بخر ک گرون میشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره