2777
2789

مادرشوهرم با عروسمون که زیرزیرکی بدخواه خانواده‌ مونه خیلی صمیمیت ایجاد میکنه و مثلا امسال ۴ ۵بار به هم زنگ زدن و این حین مادرشوهرم سوتفاهمی ک با مامانم پیش اومده و هیچکدوممون نميدونستیم به زن داداشم گفته. مثلا گفته من بهشون پیام دادم پیام منو نادیده گرفتن و جواب ندادن و اینا بعد چک کردیم اصلا پیامی نیومده😐

من واقعا سعی میکنم ادم خوبی باشم و خیرخواه همه باشم،هرکاری از دستم برمیاد براشون انجام میدم ولی بخاطر رفتارهای زشتشون و پرروییشون و اینکه مشغله درسی و زندگی دارم اونقدری رسیدگی دلخواه نمتونم به خانواده شوهرم داشته باشم. چون همیشه طلب دارن

حتی ازم میخوان تو مغازه شون برم کمک کنم ک نمیرم

ینی من بی سیاست بودم که مادرشوهرم بره چغلی مارو به عروسمون بکنه؟ بعد اون عروسی ک انقد مارو زجر داد و مادرشوهرم نمیدونه چه ماریه

بعد مادرشوهرم زنگ زده به مامانم: میخواستم پسرتون دعوت کنم شماهم بیاین. نگفته یه روز بیاین دور هم باشیم گفته انگار صدقه سری پسرت و زنش تو هم بیا

دارم دیوونه میشم مشکل از منه یا مادرشوهرم بیشرفه؟

دلیلی ندارد واقعا ارتباط مادرشوهرت با عروستون همونه که گفتی مادر شوهرت ی ریگی تو کفششع

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دو 

هم شما بی سیاستی هم اون عوضیه 

یعنی چی نمیتونم رسیدگی دلخواه کنم ؟ مگه شما سرپرست مادرشوهرتی که بهش رسیدگی کنی ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اون بی شرفه. عوضی میخواد حرصتو دربیاره 

چرا دیگ زنگ عروستون میزنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دلیلی ندارد واقعا ارتباط مادرشوهرت با عروستون همونه که گفتی مادر شوهرت ی ریگی تو کفششع

مادرشوهرم خیلی بامحبته جلو فامیلامون کلی بوسم میکنه بغلم میکنه ولی میدونم همه ظاهر و ریاعه و به دلم نمیشینه برا همون و تو چشم نبودن زیاد، جواب محبتی در این مواقع نمیدم چون مشخصه دروغیه

با خودمون ک تنها هس وحشی و بیناموسه ب هیچکی از خانواده ش احترام نمیزاره،همه مردای فامیلمون حسرت بودن این زن به اصطلاح مقتدرو میخورن 

ولی نمیتونم درمقابل خوب بودنش بپذیرم ک واقعا خوبه 

هر دو هم شما بی سیاستی هم اون عوضیه یعنی چی نمیتونم رسیدگی دلخواه کنم ؟ مگه شما سرپرست مادرشوهرتی که ...

دقیقا منم همینو میگم

اونا همیشه طلبکارن تو کارایی ک بمن مربوط نیس

منم قبول نمکنم گاهی انقد ب دعوا میندازنم با شوهرم که بخاطر اون بعضی کارا رو میکنم مثلا میگفتن همه حتی تو باید پیش بابابزرگ شوهرم تو بیمارستان بمونین ازش نگهداری کنین