2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4696 بازدید | 214 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همین چیزارو دیدم و میدونم که دارم انقدر خودمو اذیت میکنم تا از فکرش بیام ببرونمیدونم هیچجوره همچ ...

سعی کن تمام راه های ارتباطی رو ببندی 

هر طور که شده وگرنه گیر می‌کنی 

من همکار متاهلم گیر داده بود بهم بدحور 

از دور نگاه میکرد اشک تمساح می‌ریخت محل کارم رو 

عوض کردم اونم سر زندگیش هست هنوز 

می‌خوام بگم هیچ مشکلی تو زندگی ندارن 

فقط تظاهر می‌کنن واسه هوس 

بعد ها فهمیدم همین همکار به ظاهر عاشق راجب 

همکار های دیگه افکار جن.سی داشته حواست رو جمع کن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آدم میاد اینجا یکم درد و دل کنه....نه توجیح کردم نه چشمم دنبال مال کسیه

اومدم اینجا که فقط بخوام باهام صحبت کنید قانع بشم واسه فراموش کردنش

ی جوری حرف میزنید انگار با افتخار اومدم میگم من با طرفم میخوام طلاق بگیرم باهاش ازدواج کنم

واسه شعور نداشتتون متاسفم

ی مشت بچه فقط یاد گرفتین هر تیکه ای توی اینستا میبینید بیاید اینجا بگید

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

حواسم هست:) هم میدونم همچین زندگی نمیشه هم قصد ساختشو ندارم

ببین من شک ندارم دعواهای طرف با زنش سر همین خیانت بوده و تا زد و خورد هر روزه هم رفته

کدوم آدم عاقلی مرد خوشتیپ پولدار و با اخلاق خوب ول می‌کنه اخه؟؟؟؟

عقلتو به کار بنداز

اسی میگم نمیخای مگه ادامه بدی زندگیتو؟

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

مردی که پشت ناموسش بد بگه و در حالی که زن داره به زن شوهردار نخ بده معلومه چه جور آدمیه میشه تقریبا ...

مرد بی غیرت و بی مسئولیت هستش

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تو چه بن بست غمگینی گرفتاری

:)

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

میگه چطور از فکر طرف بیام بیرون

دوستت بیخابی زده ب سرش یااینکه کلاخودش بددهنه و عفریته اس ازاین دوحالت خارج نیس ببخشید برعکس شماالبته

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️