2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5297 بازدید | 214 پست
تو چی میگی این وسط چه ربطی داشت؟

عزیزم خواهش میکنم گولشو نخور اکه واقعا قصد ادامه زندگی نداشتی و به هر دلیل نتونستی تحمل منی این زندگی رو و‌سوهرتو نخاستی بزار برو پی زندگیت ولی با این اقا و این شرایط نکن مثل خواهر نداشتم هستی برام با اینکه نمیشناسمت ولی دلم نمیخاد اسیر هوا هوس همچین آدمی بشی خدا نکرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر عمه خودم عاشق یه مرد زن دار شد زنه طلاق گرفت از شوهرش بعدش با پسر عمه من ازدواج کرد البته بماند ...

منم همین چیزارو دیدم و میدونم که دارم انقدر خودمو اذیت میکنم تا از فکرش بیام ببرون

میدونم هیچجوره همچین زندگی نمیشهو قصد ساختنشم ندارم...

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

عزیزم خواهش میکنم گولشو نخور اکه واقعا قصد ادامه زندگی نداشتی و به هر دلیل نتونستی تحمل منی این زندگ ...

حواسم هست:) هم میدونم همچین زندگی نمیشه هم قصد ساختشو ندارم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

منم همین چیزارو دیدم و میدونم که دارم انقدر خودمو اذیت میکنم تا از فکرش بیام ببرونمیدونم هیچجوره همچ ...

اگه دوباره پیام دادازچای دیگه بهش بگو مزاحمم نشوخودم خوشم نمیاد باغریبه پیام بدم یاارتباط داشتهدباشم شوهرمم بدش میاد تامام باید بفهنه ک تواهلش نیسی تاگم شه 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

اسی عزیزم خیلی ساده ای 

این مرده زنش رفته دختر پیدا نکرده باهاش س. ک. س کنه افتاده دنبالت تورو هوایی کنه ازت سو استفاده کنه

گولشو نخور اون فقط یه احمقه که میخواد تورو به یه منجلاب یا یه مرداب بکشه که دیگه نتونی ازش بیرون بیای گولشو نخور چون آدم خیلی کثیفیه

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙