2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4675 بازدید | 214 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم نمیدنم چقدر اعتقاد داری ب خدا ولی اگه ازته دلت بخای بهت کمک میکنه ازش بخواه سرنمازات قول ...

از ته قلبم اعتقاد دارم

اعتقاد نداشتم ک از ترس عاقبت کارم انقدر خودمو اذیت نمیکردم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

پسر عمه خودم عاشق یه مرد زن دار شد 

زنه طلاق گرفت از شوهرش بعدش با پسر عمه من 

ازدواج کرد البته بماند که رابطه داشتن و حرام ابری هستن 

ولی پسر عمم الان حتی بهش نگاه نمیکنه 

زنه میگه هر کاری کنم منو دوست داشته باشه نمیشه 

با زنش جایی نمیره خجالت میکشه 

مشابه همین موضوع هم دیدم دو تا زوج 

به همسرانشون خیانت کردن و ازدواج کردن 

ولی خب مرده الان نمیزاره زن تا سر کوچه بره 

حتی اگه به سر انجام برسه اینطور زندگی ها زندگی نمیشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

از ته قلبم اعتقاد دارماعتقاد نداشتم ک از ترس عاقبت کارم انقدر خودمو اذیت نمیکردم

ببین شیطان این روزا همجای فکر مارو میاد درگیر میکنه مهم اینه چجوری ب یادخداباشیمو ازش بترسیم و حیاوعفتوباجون دل داشته باشیم تووجودمون قران بخون نماز بخوت خودت اروم میشی 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

از ته قلبم اعتقاد دارماعتقاد نداشتم ک از ترس عاقبت کارم انقدر خودمو اذیت نمیکردم

ببین شیطان این روزا همجای فکر مارو میاد درگیر میکنه مهم اینه چجوری ب یادخداباشیمو ازش بترسیم و حیاوعفتوباجون دل داشته باشیم تووجودمون قران بخون نماز بخوت خودت اروم میشی 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

ربطش به عادی سازیه کصافت کاریاتونه

واقعا حوصله ندارم جوابتو بدم

گناه کسیو نشور

من اینجا دارم بال بال میزنم چجوری از ذهنم و قلبم و هرجا هست پاکش کنم 

میگن طلاق بگیر میگم نمیخوام با احساسات شوهرم بازی کنم

مگه رفتم با طرف خوابیدن که کصافت کاریو عادی سازی کنم؟

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

بخدا هیچ ارتباطی نیست فقط درحد یه حرف بود

چهر دلیلی داره مرد متاهل بخواد از رابطه ش و میزان رضایتش تو زندگی متاهلی با تو حرف بزنه سرت تو زندگی خودت باشه بیچاره شوهرت که با امید باهات ازدواج کرد

حال خوبی نیست واقعا میدونممنم خیانت نکردم فقط توی ذهن خودم زندانیش کردم

نظر من اینه که اون آقا هر آن ممکنه به زنش برگرده الان چون توی قهر هستن از این حرفا زده از حرصش شما زندگیتو بکن به قول بچه ها شیطونو لعنت کن چون شوهرت اگه خوب نیس بدم نیست یا اگه بده فاجعه نیس چون اگه بود تو قبلا سر طلاق جدی می‌شدی نه الان که این آقا سر راهت سبز شده هر وقت این آقا طلاق گرف و تو هم دیدی با شوهرت نمیتونی بسازی از اونجا که از طرف خونواده خودت حامی هم نداری مگه به کمک همین آقا بتونی از شوهرت جدا شب هر وقت جفتتون سینگل شدید یه کم به هم مهلت بدید زمان بگذره بعد با هم تشکیل خونواده بدید هر چند که اون آقا هم با زنش کتک کاری داشته خودت گفتی پس اونم گل بی خاری نیس اگه بود زنش فراری نمیشد هییییییچ زنی سر هیچ و پوچ زندگیشو ول نمیکنه خونوادشو نابود نمیکنه به روان و آیندش گند نمیزنه و سراغ قهر و دعوا نمیره حتما اون آقا هم ایرادی داره تو میگی من موقع عقد بدی شوهرمو ندیدم کی دیدی ؟وقتی زیر یه سقف رفتید درسته ؟این آقا هم همینه 

تو اگه خودت آدم خوشبختی باشی چه این آقا چه شوهر فعلیت میتونی زندگی شادی داشته باشی اگه واقعا زن باشی اگه هم دنبال بهونه باشی با یه مرد بهشتی هم نمیتونی خوشبخت بمونی این نظر کنه و امیدوارم تصمیم درستو بگیری تصمیم با خودته  

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣