2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4655 بازدید | 214 پست
اگه عاشقش هستی واقعا تا تهش برو

تا ته چی 

طلاق بگیرم؟ چه تضمینی هست که اونم ولم نکنه بره

دلم نمیاد با احساسات یه آدم که شوهرمه بازی کنم به خاطر خودم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک برسرش بدون حتی اگ طلاقم بگیری توروبگیره بازم جندوقت بعد نیره باکسی دیگه اینجور مردا ک ب زن شوهرداررحم ندارن به هیچکس توزندگیشونم هیجوقت پایبند نمیشن

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

به شوهرت خیانت نکن ازش طلاق بگیر بعد برو با همان آقا ازدواج کن.

نمیکنم:)

میدونم چی بگم هرچی خدا بخواد

فقط دارم سعی میکنم فکرشو از سرم بیرون کنم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

پس پیام هم میده😐

گفتم که چندبار تاحالا پیام داده ب بهونه اینکه فامیلا باید از احوال هم باخبر بشن

نی نی سایت کم کم داره میشه پ...ن. هاب

شمادورباش یوقت بهت نخوره 

بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمٰنِ ٱلرَّحِيمِ هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️

نی نی سایت کم کم داره میشه پ...ن. هاب

تو چی میگی این وسط چه ربطی داشت؟

گفتم که چندبار تاحالا پیام داده ب بهونه اینکه فامیلا باید از احوال هم باخبر بشن

ببین عزیزم نمیدنم چقدر اعتقاد داری ب خدا ولی اگه ازته دلت بخای بهت کمک میکنه ازش بخواه سرنمازات قول میدم بهت توروعاشق شوهرت کنه و زندکیتوشیرین کنه مواظب شیطان باش ک اینروزا دوربرت حسابی داره میچرخه

تو چی میگی این وسط چه ربطی داشت؟

ولش کن حالش خوب نیس امشب این کاربر