2777
2789

الان همتون میاید میگید از تاریخ عضویتت معلومه توهم زدی ولی من کاربر قدیمیم خیلیاتون منو میشناسید 

داستان زندگیمو میدونید

همین امشب تاپیک زدم درمورد شوهرم حرف زدیم

هیچ کدومتون فکرشو نمیکنید توی دلم چخبره همه فکرمیکنن خیلی شوهرمو دوست دارم 

این اکانتو زدم که ناشناس باهاتون حرف بزنم بجز شنا کسیو ندارم😭

خواهش میکنم گذارش نزنید بهم چیزیم نگید تا کامل داستانمو نخوندید اصلا نمیتونید قضاوت کنید 

فحش ندید که بیچاره زنش

خواهش میکنم کامل بخونید بعد درمورد زن اون حرف بزنید

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندن نمی‌خواد که تو متاهلی اونم متاهله پس سرتو بکن تو زندگی خودت 

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

نخونده میگم رو آدم متاهل نظر داشتن هیچ فرقی با خونه خراب کن بودن نداره هیچ شرایطیم نداره جات نیستم و ...

دقیقا 

کردم یاد گرفتن هر کاری میکنن تهش میگن وقتی شرایط من رو نمیدونی قضاوت نکن 

دیگه خیانت قضاوت نمیخواد که، هیچو توجیحی نداره 

من نمیتونم چیزی نگم

ترک می‌کنم پس تاپیکتو

یه خانم متاهل و شوهر متاهل من

اون خانمم دوتا بچه داشت

عاشق هم شدن و گه زدن به زندگی منو بچم و شوهر اون زن و بچه هاش

اسمشم گذاشتن عشق

ولی عزیزم این اسمش تستسترونه خالصه

هوسه

عشق مقدسه جانم

عشق مادر به اولاد

و پدر به اولاد

و کسی ک از بچش برای هوس گذشت هیچ عشقی رو تجربه نمیکنه

الکی به هوس برچسب عشق نزنید

نخونده میگم نمیتونید زندگی کنید طلاق بگیرید اینطوری حداقل اه کسی دنبالتون نیست

من تا قیام قیامت اون خانمو حلال نمیکنم

بهم بگید براتون حمد بخونم
دقیقا کردم یاد گرفتن هر کاری میکنن تهش میگن وقتی شرایط من رو نمیدونی قضاوت نکن دیگه خیانت قضاوت نمیخ ...

یسری چیزا دیگه توجیح و دلیل و علت نداره اشتباهه

مث اینکه یکیو بکشی بعد بگی منو قضاوت نکن فوش داده بود

خیانت که بدتر از اون

سوالم و جواب ندادی که باهاش در ارتباطی یا نه، ولی اگر باهاشی استارتر، خیلی نامردی

قضاوت نمیکنم و مهمم نیست زنه اون مرد چقدر بده حتی، یا شوهر تو چقدر بده

اما به عنوان کسی که خیانت دیده دارم میگم  همچین ادمایی که بهم رحم نمیکنن خیلی پَستن

باهاش تو رابطه ای؟

نه نه نه

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

زود تعریف کن

من تازه ازدواج کردم ازواجم سنتی بود

اولاش از شوهرم خوشم نمیومد ولی بعد ی مدتی فککردم عاشقشم درصورتی که وابستگی بیش نیست

یه مردی توی فامیلمون هست حدود حدود ۱۵ سال بزرگتر از منه 

من تازه ازدواج کردم ازواجم سنتی بوداولاش از شوهرم خوشم نمیومد ولی بعد ی مدتی فککردم عاشقشم درصورتی ک ...

از بچگیم رفت و آمد زیادی باهاشون داشتیم

خیلی اقاس، خوش تیپه، خیلییی پولداره و رفتاراش و کلا شخصیتش با جذبست

الان ۱۲ ساله متاهله...همه فکرمیکردن زندگیش خیلی عالیه خانومش واقعا خوشگل و مهربونه ولی هیچکس از درونشون خبر نداشت که چه اشوبیه...مامانم چون خیلی ارتباط داشت با مامان این اقا میدونست هرشب دعوا و کتک کاری دارند 

دختره خیلی مرموز و بدجنسه خیلی خودشو دست بالا میگیره من با خود طرف صحبت کردم میگفت هیچ مهر و محبتی توی وجودش نیست بلد نیست ی تشکر ساده بکنه

بچه دارهم نمیشن

ولی میگن تاحالا نشده برن دکتر ببینن عیب از کیه

این یکسال اخیرم دختره کلا ولکرده رفته خونه مامانش