2777
2789
عنوان

همش‌میگم درامدم بیش از هفتاد میلیون چرا طلاق نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی امیدوارم از حرفم ناراحت نشی.اما حس کردم چون ازش سرتری و مستقل هم هستی داری عیب هاشو بزرگ می‌کنی میخوای جدا بشی با یکی بهتر ازدواج کنی اگرم اشتباه میگم همین الان ازت عذرخواهی میکنم

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

عنوان تو که دیدم فکر کردم از سر شکم سیری میخوای جدا شی ،اما خیلی صبوری انصافا ،، فعلا زندگی کن چون میگی دوسش داری اما اگه دیدی چیزی مصرف می‌کنه دیگه تردید نکن 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اسی امیدوارم از حرفم ناراحت نشی.اما حس کردم چون ازش سرتری و مستقل هم هستی داری عیب هاشو بزرگ می‌کنی ...

ن میدونم چی میگی نه… موندم چون دوسش دارم شاید هر کس جای من بود تحمل نمیکرد نمیدونم واقعا…

الان ببین ساعت چند شده سه نیم صبح 

عصر ک بیدار شد تر زد به اعصابم بعد رفت بیرون 

عنوان تو که دیدم فکر کردم از سر شکم سیری میخوای جدا شی ،اما خیلی صبوری انصافا ،، فعلا زندگی کن چون م ...

بعد از عصر که دلمو شکوند ول کرد رفت بیرون 

تا الانم نیومده… 

تنها کاری ک کردم رفتم حمام گریه کردم 

من جاها رو برعکس کردم اگه یه اقا این تاپیکو میزد چه جوابایی میگرفت.دلایل خوبی برای طلاق ندارین

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بعد از عصر که دلمو شکوند ول کرد رفت بیرون تا الانم نیومده… تنها کاری ک کردم رفتم حمام گریه کردم

راستش یکم بد اخلاقیش مشکوکه ،بیشتر حواست و جمع کن 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ن میدونم چی میگی نه… موندم چون دوسش دارم شاید هر کس جای من بود تحمل نمیکرد نمیدونم واقعا…الان ببین س ...

منم درگیر اعتیاد همسرم هستم امیدوارم مال همسر شما اعتیاد نباشه 

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
من جاها رو برعکس کردم اگه یه اقا این تاپیکو میزد چه جوابایی میگرفت.دلایل خوبی برای طلاق ندارین

دقیقا چون دلایل خوبی ندارم دستم ب جایی بند نیست… مثلا وقتی دستش روم بلند شده بود ک کارم ب بیمارستان کشیده بود باید ی غلطی میکردم

بعد از عصر که دلمو شکوند ول کرد رفت بیرون تا الانم نیومده… تنها کاری ک کردم رفتم حمام گریه کردم

منم اکثر وقت ها تنهام البته بچهام هستن خیلی سخته اینجور زندگیا