2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تعریف خوب از نظر هرکسی متفاوته

ولی خب ما اخر هفته بله برون دعوتیم😁

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
به نظر شما ی آدم خوب باید چ معیار هایی داشته باشه(فقط میخوام بدونم قصدم ناراحت کردنشون نیست)

من خدا ترسیش خیلی برام مهمه

آخه عروس داییم میگفت هیچوقت با ادمی که به هیچی اعتقاد نداره ازدواج نکن چون هر بلایی بخواد سرت میاره و هیچی جلودارش نیست(پسر داییم اینجوریه)

میگفت یبار داشته به قصد کشت میزدش،اینم به هرچی قسم میداده اون میخندیده و مسخره میکرده! از اونجا معیارم تغییر کرد و بارها بهم ثابت شد که آدمی که از خدا نترسه از انجام هیچ کاری ترس نداره! آدم خدا ترس دوستت هم نداشته باشه، اذیتت نمیکنه

ضمنا مذهبی بودن با خدا ترس بودن فرق داره! ماستارو نریزید تو قیمه ها

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ایشالا به سلامتی . خوشبخت بشن♥️عزیزم بنظرت باید معیارمون برای خوب بودن ی آدم چی بلشه؟

هر کسی متناسب با خودش خوبش رو انتخاب میکنه

۲تا پسردایی دارم، اولی به شدت مذهبی و اروم با یه دختری ازدواج کرد که چادری بود و کم حرف از دیوار صدا دربیاد از این نمیاد. همیشه زن داییم میگفت عروسم خیلی خوبه خیلی خانومه

دومی نه، یه پسر با عقاید امروزی ولی سالم  که ازدواج کرد با یه دختر آتیش پاره و خنده رو و قرتی  که حجاب نداره و.... از این دخترایی که هرجا میره یه موج انرژی با خودش میبره. در مورد اونم میگه خیلی خوبه خیلی شاد و پرانرژیه. 

خوبِ خودت رو پیدا کن. نه پسر اولی با یه زن قرتی خوشبخت میشد، نه پسر دومی با یه زن سایلنت و مذهبی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من خدا ترسیش خیلی برام مهمهآخه عروس داییم میگفت هیچوقت با ادمی که به هیچی اعتقاد نداره ازدواج نکن چو ...

بله منم خیلی به حرف شما اعتقاد دارم و بقول شما بهتره ماست رو نریزیم توی قیمه ها 

بعد از اون باید معیار چی باشه؟

و اینکه عزیزم شما چند سالته ? میخوام بدونم چقد تجربه کسب کردین