2777
2789
عنوان

خواهرم بچه نمیخواد ولی شوهرش عاشق بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 59 پست
موضوع همینه لزوما قرار نیست منطق همه مثل هم یا حتی عرف باشه یه سری مسائل هستن که صرفا بر اساس زندگی ...

فکر میکنین همه چی باید تو قانون تصویب شده باشه تا بهش بگیم درست؟

به هرحال ممنون از نظرتون

تک عاملی و سطحی نیست شما هرچه قدر هم بگی نشاطی که تو دهه بیست و سی زندگیت داری تا دهه چهل زندگی ندار ...

ببینید دنیا عوض شده

میانگین سن ادم ها و کیفیت زندگی هم همین طور

روش های تشخیصی پزشکی بسیار پیشرفت کردن

و همه اینا باعث شدن سن فقط یک فاکتور در مجموعه فاکتورهای تعیین کننده زمان بارداری باشه

یعنی صرفا براساس سن و با نادیده گرفتن موارد دیگه نمیشه همچین تصمیمی رو گرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا مادرشدن تو سن بالا ظلم در حق خود مادر هم هستمن دخترمو ۲۶ سالگی اوردم تا دو سه سالگی همه کارهاشو ...

دقیقا

مادر تو دوران حاملگی رسما استخوناشو فدای تغذیه بچش میکنه

وقتی جوونی بدن تا حدودی این از دست رفتگی مواد مغذی رو جبران میکنه دقیقا مثل استخون شکسته ای که تا جوونی زودتر جوش میخوره بارداری تو سن بالا عملا مادر بدنشو از دست میده و طبیعتا حوصله و شور و نشاط قبل رو هم نداره

دیگه این چیزا فقط بین و زن و شوهر شخصی 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ببینید دنیا عوض شدهمیانگین سن ادم ها و کیفیت زندگی هم همین طورروش های تشخیصی پزشکی بسیار پیشرفت کردن ...

باشه حتما چهل پنجاه ساله های شما به اندازه بیست سی ساله هاتون توان بدنی و روانی دارن دیگه چی بگم این علمی که چهل ساله هاتونو به اندازه بیست ساله هاتون پرانرژی و توانا کرده هنوز به ما نرسیده

فکر میکنین همه چی باید تو قانون تصویب شده باشه تا بهش بگیم درست؟به هرحال ممنون از نظرتون

به عنوان کسی که شاید بعد از ۴۴ سالگی تصمیم داشته باشم بچه دار شم میگم که این موضوع لطف به بچه اس نه ظلم 

اما بنا بر شرایط اون‌ خانواده .. نمیشه به همه توصیه کرد 🙂

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به عنوان کسی که شاید بعد از ۴۴ سالگی تصمیم داشته باشم بچه دار شم میگم که این موضوع لطف به بچه اس نه ...

ببین من نمیدونم من کسی نیستم که بخوام درست و غلط بودن چیزیو به کسی بقبولونم 

ولی اگه واقعا قصدت اینه برای لطف در حق خودت و بچه ایندت هم شده با یک مشاور و یک متخصص صحبت کن 

ببینید دنیا عوض شدهمیانگین سن ادم ها و کیفیت زندگی هم همین طورروش های تشخیصی پزشکی بسیار پیشرفت کردن ...

هرچی هم فاکتور های تعیین کننده زمان بارداری با سن و سال تغییر کنه سن یائسگی که بالاتر نمیره تازه این چندسال اخیر به شدت پایین اومده و خانما دچار یائسگی زودرس،میشن

به عنوان کسی که شاید بعد از ۴۴ سالگی تصمیم داشته باشم بچه دار شم میگم که این موضوع لطف به بچه اس نه ...

ولی من لطرافم هیچ ۴۴ ساله ای رو ندیدم که بچه اولشو تو این سن به دنیا بیاره

متاسفانه تا تجربش نکنیم متوجه نمیشیم

الان من با مادرم اختلاف سنیم کمه مامانم باهام بازی میکرد تمام اردوهای مدرسه همراهم میومد اینور اونورمنو میگردوند و ما مدام تو خونه با مامانم درحال بازی بودیم 

داداشم فاصله سنیش با مامانم زیاده چون خیلی بعد تر از من بدنیا اومد و مامانم جدا دیگه حوصله نداشت با این بچه بازی کنه یا حوصلش نمیکشید تو پارک بازیش بده جدا از اینا خب کمر درد و زانو دردم داشت یعنی حتی اگه از نظر روانی گاهی اوقات پتانسیلش روداشت محدودیت جسمی اجازه نمیداد

ببین من نمیدونم من کسی نیستم که بخوام درست و غلط بودن چیزیو به کسی بقبولونم ولی اگه واقعا قصدت اینه ...

فعلا که در حد حرف و فکر مونده

اما اگر‌ قطعی شه دیگه تصمیم گرفته شده 🤷‍♀️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

باشه حتما چهل پنجاه ساله های شما به اندازه بیست سی ساله هاتون توان بدنی و روانی دارن دیگه چی بگم این ...

وقتی میگم سطحی حرف میزنبد همینه

انگار هیچ ادراکی از تصمیمات چند عاملی ندارید

چهل سالگی بسیاری از بحرانات و مشکلات بیست سالگی رو نداره

زندگی استیبل شده، ادم ها کار و تحصیلاتشون رو عموما به مقصد رسوندن، ثبات مالی دارن، تکلیف روابط زناشویی و ریسک جدایی خیلی در قیاس با بیست سالگی روشن‌تره

ولی اینا دلیل نمیشه بگیم زاییدن در بیست سالگی بده!

چون اینا تمام عوامل نیستن

چون بچه فقط پدر و مادر گوگولی نمبخواد، محیط اروم و شاد و استیبل میخواد، پدر و مادری میخواد که زیر فشارهای مالی و تنش و… مدام عصبی نباشن و…

هرچی هم فاکتور های تعیین کننده زمان بارداری با سن و سال تغییر کنه سن یائسگی که بالاتر نمیره تازه این ...

عزیزم اونی که سن بالا میخواد باردار بشه حواسش به این چیزها هست

دیگه چند تا ازمایش ذخیره تخمدان و سونو و بررسی وضعیت هورمونی چیز عجیبی نیست

یائسگی ناگهانی و یه شبه که اتفاق نمیوفته