2777
2789
عنوان

خواهرم بچه نمیخواد ولی شوهرش عاشق بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 59 پست
ولی من لطرافم هیچ ۴۴ ساله ای رو ندیدم که بچه اولشو تو این سن به دنیا بیاره

به جاش من تا دلت بخواد دیدم 😅

خاله هام اکثرا بالای ۳۵ و ۴۰ بچه دار شدن 

مامانم دومی رو ۴۴ آورده 

حالا اینا نسل قبلی ما بودن . تو نسل جدید خیلی بیشتر شده

مخصوصا که ما ازدواج زیر ۳۰ کلا نداریم  

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اونی که سن بالا میخواد باردار بشه حواسش به این چیزها هستدیگه چند تا ازمایش ذخیره تخمدان و سونو ...

من وضعیت کلی جامعه رو گفتم همه که مثل شما با سواد و آگاه نیستن عزیزم😊

به جاش من تا دلت بخواد دیدم 😅خاله هام اکثرا بالای ۳۵ و ۴۰ بچه دار شدن مامانم دومی رو ۴۴ آورده حالا ...

توجه نکردی گفتم اولی رو تو ۴۴ سالگی خیییلی کم پیش میاد

رحم انگار خشک میشه 

خودت داری میگی بالای ۳۵ 

و دومین بچه ۴۴ 

توجه نکردی گفتم اولی رو تو ۴۴ سالگی خیییلی کم پیش میادرحم انگار خشک میشه خودت داری میگی بالای ۳۵ و ...

شما توجه نکردی 

گفتم خاله هام اولی رو بالای ۴۰ آوردن عزیزم 

فقط مامانم دومی رو ناخواسته آورد 

دو تا از خاله هام ۴۵ اولی رو آوردن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بله کاملا درسته کار نشد نداره

تو این زمونه بارداری بالای ۴۰ خیلی عادی شده 

فقط تو نی نی سایت هنوز جزو عجایبه

تو این زمونه بارداری بالای ۴۰ خیلی عادی شده فقط تو نی نی سایت هنوز جزو عجایبه

مگه زمونه چه فرقی کرده؟

جز اینه که خورد و خوراکمون صنعتی شده و پر از مواد نگهدارنده و هورمونی؟هوا هم که آلوده .وضع اقتصاد هم که باعث استرس و اضطراب و افسردگی

پس بهتر نشده

مگه زمونه چه فرقی کرده؟جز اینه که خورد و خوراکمون صنعتی شده و پر از مواد نگهدارنده و هورمونی؟هوا هم ...

نگفتم بهتر شده یا بدتر 

گفتم تو این زمان بیشتر شده . بالا رفتن سن ازدواج . بچه نخواستن تو ده سال اول زندگی . شرایط تحصیلی و کاری مخصوصا تو خانوما باعث شده دیر ازدواج کنن و دیرتر بچه دار شن یا کلا نخوان بچه دار شن

نگفتم بهتر شده یا بدتر گفتم تو این زمان بیشتر شده . بالا رفتن سن ازدواج . بچه نخواستن تو ده سال اول ...

ولی من حرفم خواستن یا نخواستنشون نبود 

توانایی بدنی برای بچه دار شدنو گفتم

وگرنه توی بالا رفتن سن ازدواج و فرزند اوری که شکی نیست

ولی من حرفم خواستن یا نخواستنشون نبود توانایی بدنی برای بچه دار شدنو گفتموگرنه توی بالا رفتن سن ازدو ...

توانایی جسمی تو افراد مختلف فرق میکنه ‌.‌ یکی تو بیست سالگی توانایی جسمیش کمه و دچار رماتیسم و انواع دیسک و بیماری هاس ، یکی مثل من تو ۳۸ سالگی مثل فنر میمونه 😅

من خودم تو ۲۰ سالگی نه پختگی داشتم نه حوصله . اما الان صبورترم و پذیرش و حوصله ام بیشتر شده 

قطعا اگر‌ ۲۰ سالگی ، حتی ۲۵ سالگی بچه دار میشدم هم اون بچه آسیب میدید و هم من . چون‌ مطلقا پذیرش و آمادگی بچه نداشتم . حتی پذیرش تعهد و تاهل هم نداشتم 😅 اما الان میگم میتونم جدا از هیجانات و با مشورت همسرم بهش فکر کنم 

ولی من حرفم خواستن یا نخواستنشون نبود توانایی بدنی برای بچه دار شدنو گفتموگرنه توی بالا رفتن سن ازدو ...

اما قبول دارم 

بالای ۳۵ سالگی شانس بارداری هی کمتر میشه و خب این هم راه داره . البته یه سری از دلایل عدم بارداری به خاطر سن نیست ، به خاطر عدم پیگیری از اول هست 

مثلا کسی که از ۱۵ سالگی‌ مشکل پریودهای سخت و نامنظم داشته و پیگیری نکرده ، تو ۲۰ سالگی و ۳۰ سالگی و ۴۰ سالگی هم‌ احتمال بارداری کمتری خواهد داشت