2777
2789
عنوان

بیشعور دفعه دومشه بهم میگه چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 181 پست
شکم نداری که اصلا

اتفاقا امشب سر شبی میگه شکم داری، الانم ک میگم دسیتو بنداز دور کمرم اینو ج داد ک دستم نمیرسه به دور کمرت 

و زن باید اندامش مثه بادم کویی باشه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی نصیحتی بهت بکنم انجام میدی ؟ باید بزنی تو پرش. گفت چاقی باید بگی تا دلتم بخواد تو آینه خودتو دیدی ...

ی چیزی بگممم 

جدیدا اینجوری شده، بخدا قبلا راه میرفت میگفت اخه تو را چطور به من دادن با من حیف شدی یه دوماهه پرو شده نمیدونم چرا

ی نصیحتی بهت بکنم انجام میدی ؟ باید بزنی تو پرش. گفت چاقی باید بگی تا دلتم بخواد تو آینه خودتو دیدی ...

ی چیزی بگممم 

جدیدا اینجوری شده، بخدا قبلا راه میرفت میگفت اخه تو را چطور به من دادن با من حیف شدی یه دوماهه پرو شده نمیدونم چرا

هیچ وقت فک نمیکردم مردی با این شکممم از هیکل خانومش که خوبه بازممممممم ایرادددد بگیرهههههه🫠

من اونجام صورتی نیس با اینی که خودم سفیده ام،  

دیروز بهم میگه...  صورتیه من چطوره 

بخدا داره مسخرم میکنه همش