2777
2789
عنوان

بیشعور دفعه دومشه بهم میگه چاق

2291 بازدید | 182 پست

شوهرم خ چشمو گوشش باز شده، هر روزم بدتر میشه، 

حدود دوماه پیش تو حرفاش بهم گفت چاق دفعه اولش بود بخشیدمش 

الان بهش میگم دستتو بنداز دور کمرمو بخایم (فاصله داشتیم از هم یکم) میگ نمیرسه دستم به دور کمرت کامل، میگم ینی چاقم میگ اره چاق ک هسی ولی چون فاصله داریم نمیرسه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

اینو که خودت پرسیدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رو مسئله چاقی حساسی واسه همین ناراحت میشی 

وگرنه اون شاید شوخی کردی یا همینطوری حرفی زده اینقد حساس نباش اسی 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

رو مسئله چاقی حساسی واسه همین ناراحت میشی وگرنه اون شاید شوخی کردی یا همینطوری حرفی زده اینقد حساس ن ...

من اخه چاق نیستم تپلم. 

و حساسم نیستم اون داره پرو بازی در میاره

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

اولا که اون خیلی بیجا کرده 

دوماً مردا همشون همینن و متاسفانه مقاومت تو این قضیه جواب نمیده سعی کن با رژیم و ورزش لاغر کنی 

نری عمل کنی یا از این دمنوشا که چند نفر خوردن مردن یا کبدشون از کار افتاد بخوریا 

اصولی روی رژیم درست

۸۰ درصد رژیمه ۲۰ درصد ورزش

من اخه چاق نیستم تپلم. و حساسم نیستم اون داره پرو بازی در میاره

خب توهم یه ایراد از اون بگیر هر موقع گفت چاق توهم بگو فلان حساب کار دستش بیاد 😂🤌

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️