2777
2789
ای خدا ولی تا یکی داری میتونی بریا خودتو حبس شوهر نکن من دوتان شیطونم هستن

نمیدونم فک کنم افسرده شدم دلم نمیخواد برم بیرون اما کافیه بگه پاشو بریم بیرون زودی حاضر میشم نمیگه که وقتیم میگه میگه حاضر شو خونه بابام حاضر شو خونه عموم واقعا حال منو میگیره یبار نمیگه بیا بریم پارک اصلا اینو بگم شاخ در میاری دیدی خانواده ها روزای تعطیل میرن طبیعت پیکنیک اینا نمیرن وسیله مرغ و اینا میگیرن میرن خونه باباشون کباب میکنن و ...🥲مگه چی بشه بریم جا مامانم اینا مامانم بچه رو نگه میداره میگه شما ها جونین برین بگردین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم فک کنم افسرده شدم دلم نمیخواد برم بیرون اما کافیه بگه پاشو بریم بیرون زودی حاضر میشم نمیگه ک ...

خدا مامانتو نگه داره مادرخواهر من فقط برای کار ضروری نگه میدارن اونم بعدش خیلی خسته و اذیت میشن 

در حالی که خواهرم ۱۰ سال از من کوچیکتره و واقعا من بزرگش کردم 

خدا مامانتو نگه داره مادرخواهر من فقط برای کار ضروری نگه میدارن اونم بعدش خیلی خسته و اذیت میشن در ح ...

مرسی عزیزم همچنین من مامانم نگه میداره خواهرم غر میزنه مادر شوهرمم زودی زنگ میزنه میگه بچت بهونه میگیره گریه میکنه در حالی که بچم انقدر آرومه پیش همسایه گذاشته بودم رفتم تا بانک اومدم میگفت صداش در نیومده 

مرسی عزیزم همچنین من مامانم نگه میداره خواهرم غر میزنه مادر شوهرمم زودی زنگ میزنه میگه بچت بهونه میگ ...

ای خدا 

حالا شوهر من توقعش بالاست همش دلش میخواد اونا نگه دارن

از اینکه اینقدر راحت قبول می‌کنی بری خونه مادرت و شبم نیای تا شوهرت راحت باشه🤦

ببین مثلا میگه ابزار وسط خونه ست یا اصرار میکنه بمون من خستم بچه ها از سر و کولم بالا میرن

ببین مثلا میگه ابزار وسط خونه ست یا اصرار میکنه بمون من خستم بچه ها از سر و کولم بالا میرن

خیلی غلط می‌کنه ببخشید خیلی عصبی شدم 

مگه بچه ها رو از خونه پدرت اوردی؟؟؟

من باشم والا قیامت به پا میکنم 

خیلی غلط می‌کنه ببخشید خیلی عصبی شدم مگه بچه ها رو از خونه پدرت اوردی؟؟؟من باشم والا قیامت به پا میک ...

اون عصبی تر از منه 

و اینکه چون وقتی بچه بوده مجبور بوده خواهرزاده هاشو نگه داره و به خواهرش سرویس بده فک میکنه مادرخواهر منم همینجورین نمیدونه چه اعصابی ازم خرد میشه