2777
2789
عنوان

شوهرم به دیگران حسودی میکنه

241 بازدید | 20 پست

سلام یک ساله ازدواج کردم شوهرم هیچ پشتوانه ای نداشت خانوادش حتی یک ریال توی مخارج خرید خونه و وسایل و عروسی و... کمکش نکردن برای همین جشن عروسی خیلی معمولی. خونه معمولی وسایل ناقص معمولی و ... تهیه کردیم.  و همیشه تنها و تحت فشار بود درحالی که یک قدمیش پسر خاله هاش بهترین جشن ها بهترین خونه ها رو گرفتن با حمایت خانواده ها. دیشب بهش گفتم یکی از پسر خاله هاش که با ما خیلی تو رقابتن یه خونه نوساز ۱۱۰ متری خالش خرید براشون. بعدش پکر شد عصبی شد هی بش گفتم به شوخی که حسودی نکن فلان. صبح این پیام داد و کلن خیلی تو لاک خودشه. به نظرتون چطوری ارومش کنم و بش بفهمونم کنارش هستم :   

سلام عزيزم صبح بخير
من هيچ وقت از موفقيت كسي ناراحت نميشم و حسودي نميكنم
از بي كسي و تنهايي خودم هست ك ناراحتم
همين عزيزم
خدا سلامتي بده بتونم اونقد كار كنم ك شرمنده ي تو نباشم عزيزم
جونمو برات ميزارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسودی نکرده منم با این حس اشنام حسرت یا حسودی خیلی فرق داره ایشون حسرت پشتوانه پدر و مادرشون توی دلش هست و تا آخر عمر هم هر محبتی از سمت پدر کسی ببینه همینجوری میشه چون این احساسش تامین نشده

حسودی نکرده منم با این حس اشنام حسرت یا حسودی خیلی فرق داره ایشون حسرت پشتوانه پدر و مادرشون توی دلش ...

دقیقا ... من چیکار میتونم براش بکنم که آرامش بیشتری داشته باشه و انقد خودشو اذیت نکنه ؟

دقیقا ... من چیکار میتونم براش بکنم که آرامش بیشتری داشته باشه و انقد خودشو اذیت نکنه ؟

شما فقط باید ازش قدر دانی کنی حتی کار کوچکی کرد قدر دانی کن تعریف کن 

نزار حس کنه حتما مشکلی داشته که چه خانواده چه همسرش نسبت بهش بی محبتن 

پسر خالش خونع خریده بگو پسر فلانی باباش نبود هیچی نمیشد 

من خیلی میبالم با مردیم که خودش تلاش می‌کنه فردا پس فردا خونع هم بخرم میگم شوهرم خریده نمیگم مادرشوهرم خریده 

بهش اعتماد بنفس بده 

اطمینان و قدرت بده تا حسرتش تبدیل به تلاشش بشه برای ب دست آوردن 

[QUOTE=367756611]آره دقیقا... میگه بقیه با حمایت راه صد ساله منو یه روزه طی میکنن[/QUOTE

منم گاهی همچین حسی دارم

میگم خدایا چرا من عقب موندم

شغل پسر خاله هاش بهتره یا خودش

اقا هستم . راننده پروفایلم
[QUOTE=367756611]آره دقیقا... میگه بقیه با حمایت راه صد ساله منو یه روزه طی میکنن[/QUOTEمنم گاهی همچ ...

پسر خاله هاش بازم تحت حمایت بقیه جایگاه شغلیشون کمی بهتره با اینکه همسر من فوق العاده با سواد تر و با پرستیژ تره 

پسر خاله هاش بازم تحت حمایت بقیه جایگاه شغلیشون کمی بهتره با اینکه همسر من فوق العاده با سواد تر و ب ...

تنها چیزی ک میتونه شوهرت اروم کنه درامده بهتره .و خود تویی

اقا هستم . راننده پروفایلم