2777
2789
عنوان

پوشش مهمونی و جاری مریضم

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 122 پست
تقریبا محرم میشه برادرشوهر و شوهر خواهر.پدر و برادرو دایی و عمو محرمن.بقیه نامحرمن ک باز شدت کم و زی ...

منم اینجوریم

همیشه می گم عروس داماد وارد یه خانواده ای میشه

به خواهر برادر همسرش محرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدعت نیارین تو دین گناه کبیرستپدرشوهر محرمهبرادر شوهر نامحرمه دقیقا

بدعت چیه عزیزم گفتم نظر منه وگرنه چهارکلاس سواد دارم ک بدونم شرعا نامحرمه.بدون خوندن کامنتا هم قضاوت نکنید ک قضاوت هم گناه کبیره هستش

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
در باورم نمیگنجه😅

ای بد جنس😂روی چیزی تعصب نابجا نداره و کلا آدم بسته ای نیست و اینه با شجاعت نظرش رو میگه ،این برام جالبه👌

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
برادرشوهر ک تقریبا محرمه.جاریت حتما مقید و مذهبیه.خب بخاطرش یکم مراعات کن چاره ای نیست.مثلا شلوار بپ ...

کی گفته برادر شوهر محرمه؟!!😐

ربطی به مذهبی و غیر مذهبی نداره که خواهر جان ، برادر شوهر کلا نامحرمه

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
به شوهرت بگو به برادرش از طرف خودش بگه که با زن من شوخی میکنی قیافه خانومت میره تو هم یکم جلو خانومت ...

شوهرم گفته بهش

حس می‌کنم خیلی‌ اختلاف داره و خودشم میخواد اذیت کنه 

شوخی با برادرشوهر و قاطی شدن باهاش اصلا درست نیست آدمو در نگاه دیگران بی شخصیت جلوه میده

ناراحت شدن جاریت که طبیعیه بی خیالی شوهرت جای سوال داره که البته اون بنده خدا هم‌ حتما ی عکس العمل هایی نشون داده شما متوجه نشدین

کی گفته برادر شوهر محرمه؟!!😐ربطی به مذهبی و غیر مذهبی نداره که خواهر جان ، برادر شوهر کلا نامحرمه

عزیزم کامنتامو بخون.گفتم نظر منه.وگرنه میدونم شرعا نامحرمه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
حق با جاریته منم بدم میاد شوهرم باکسی شوخی کنه

خب باید با شوهرت برخورد کنی که با جاریت شوخی نکنه، نه اینکه جاری و خراب تصور کنید (البته بخش ددم طبق نوشته استارتر بود نه شما)

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم اینجوریمهمیشه می گم عروس داماد وارد یه خانواده ای میشهبه خواهر برادر همسرش محرمه

نه بابا. به جو خونه بستگی داره . به ایمان .اخلاق افراد خانواده بستگی داره . خانواده همسر من ی نگاه ریز کنی صدتا حرف در میارن . مامانم همیشه سکوت میکرد مادربزرگم می‌گفت قیافه میگیری زن عموم شوخی میکرد حرف در آوردن. مامانم گفت  بگن قیافه میگیری بهتر از اینکه که بگن خرابی به دامادم چشم داری . مامانم گفت من اینارو میشناسم