2777
2789
عنوان

یادم نیس مامانم کی بغلم کرده

32 بازدید | 2 پست

کی بوسم کرده کی بهم محبت کرده مامانم سنش بالاس متود ۳۶ هست البته سالم و سرحاله ولی اصلا محبت نمیکنه بهمون😔الان دارم فکر میکنم چطور میشه ادم انقدر سرد و بی محبت باشه؟؟ادم از مادرش انتظار محبت نداشته باشه از کی داشته باشه؟فکر کنم ۱۵ سالی هست منو بو سنکرده بغل نکرده انقدرم که باهامون اینحوری بوده اصلا من نمیتونم خودم اول برم بغلش کنم بوسش کنم من اصلا،نمبتونم جلو برم حتی روزی که عقد کردم ۷ سال پیش عین غریبه ها برخورد کرد اصلا نزدیک نیومد روبوسی کنه من سرکارم دوتا کوچه فاصله داریم ساعت ۳ برمیگردم تا حالا یه بار نگفته ناهار اگه نداری بیا اینجا براش همیشه لباس میخرم پول میدم غذا میبرم همه کار میکنم واسه مامانم ولی اون هیچی نه عیدی بهم داده نه تولد بخدا توقع کادو گرون ازش ندارم ولی حتی یه کاسه اب خالی از خونش نیاورده برام  ...بازم نصف شب شد و فکر و خیال ولم نمیکنه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.