2777
2789
عنوان

کوتاه کردن بال عروس هلندی

56 بازدید | 13 پست

یه عروس هلندی پنج ماهه گرفتم که الان حدودا هشت نه ماهشه از اول صاحب قبلی بالاشو چیده بود حالا که در اومده کوتاه بلنده و موقع پرواز میخوره در و دیوار توی این شرایط بالاشو کوتاه کنم مشکلی داره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید از جایی که رگ خونی نداره کوتاه کنی مثل ناخنه دقیقا از پایین بال نگاه کن تا بالا تا هر جا که سفیده از اونجا باید بچینی اونجاییش که رنگش تغییر میکنه وسط بال اگه بچینی خون میده شایدم عفونت کنه

بنظرم حتما با دامپزشک پرنده مشورت کن

به چندتا دامپزشک پیام دادم یجا هم خودم بردم ببینه ی سری ها میگم کوتاه کن بعضی هم میگن نکن منم میترسم به حرفشون کنم چون واقعا تو شهرمون دامپزشک پرنده خوب نمیشناسم

باید از جایی که رگ خونی نداره کوتاه کنی مثل ناخنه دقیقا از پایین بال نگاه کن تا بالا تا هر جا که سفی ...

ممنونم بابت راهنمایی بله اگه بخوام کوتاه کنم میبرم پیش دامپزشک تا کوتاه کنه یا میدم یه ادم حرفه ای

نه نکن یه مدت تو قفس نگهدار تا قشنگ در بیاد عروس هلندی زود قهر میکنه یاببر دامپزشک

باید چهار ماهی باشه که دارمش اول اصلا نمیذاصت نزدیکش بشم و دون هم نمیخورد واسه همین مجبوری بهش سرلاک دادم و بعد دیگه فرار نکرد و افتاد دون خوردن بال هاش هم چندبار در اومد و ریخت اما حالا یه بالش کوتاهه اون یکی بلنده همیشه فقط تو اتاق میارم بیرون اما حتی اونجا خم میخوره به دیوار 

اصلا مسئله فرار کردنش نیست میترسم انقدر که میخوره تو دیوار یه بلایی سرش بیاد نشه درستش کرد دیگه

خوب همون، بالشو کوتاه کنی دیگه پروازم نمیکنه خودشو بزنه به در ودیوار

چقدر زود دیر شد، حیف💔