2777
2789
در هر حال درست نیست. شوک منفی به بدنت میدیشما که طبق گفته خودت نمیتونی جلوی شکمت رو بگیری روش های لا ...

اتفاقا فستینگ بهترین نوع رژیمه 

شوک یا همون چیت هم برا اینکه استپ وزنی نگیریم خوبه 

فقط من چون مسافرت بودم یکم زیاده روی کردم ولی در حالت عادی فقط جمعه ها چیت میکنم و بقیه هفته هم کالری شماری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوکی، خب اینجوری مشکلی نداره، فقط باید کم بریم مهمونی

مهمونی ب کنار من حتی اگر مهمونی هم نباشه جمعه ها ک خونه م بازم کنترل رژیم سخته 

یعنی مگه سرکار باشم وگرنه باید خودمو خفه کنم عاشق خوردنم

اتفاقا فستینگ بهترین نوع رژیمه شوک یا همون چیت هم برا اینکه استپ وزنی نگیریم خوبه فقط من چون مسافرت ...

اوکی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مهمونی ب کنار من حتی اگر مهمونی هم نباشه جمعه ها ک خونه م بازم کنترل رژیم سخته یعنی مگه سرکار باشم و ...

حالا من توی محل کار 20 کیلو چاق شدم اونم توی 8 ماه، چون توی فروشگاه مواد غذایی کار میکردم و تحرکم هم پایین بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حالا من توی محل کار 20 کیلو چاق شدم اونم توی 8 ماه، چون توی فروشگاه مواد غذایی کار میکردم و تحرکم هم ...

نه من زیاد پیاده روی میکنم لاغرم هستم اما وسواس گرفتم می‌خوام استخونام بزنه بیرون 

نه من زیاد پیاده روی میکنم لاغرم هستم اما وسواس گرفتم می‌خوام استخونام بزنه بیرون

نکن این کارو گلم! نگاه به مدلها نکن، اونا حتی خودشونم شبیه عکسا و فیلماشون نیستن چه برسه به بقیه! معمولا لاغر شدنه شدید به اکثریت نمیاد! لاغری شدید بیشتر به کسایی میاد که خود به خود همون قدر لاغرن، وگرنه صورت با زیاد لاغر شدن خراب میشه

نکن این کارو گلم! نگاه به مدلها نکن، اونا حتی خودشونم شبیه عکسا و فیلماشون نیستن چه برسه به بقیه! مع ...

صورتم ک تپله و این خودش حسابی رو مخمه 

می‌دونی من همیشه لاغر بودم منتها یکم پر 

مثلا رونا و بازو هام پره 

هیچوقت نشد مثل کاه سبک بشم و دارم ب خودم آسیب میزنم

صورتم ک تپله و این خودش حسابی رو مخمه می‌دونی من همیشه لاغر بودم منتها یکم پر مثلا رونا و بازو هام پ ...

این افکار داغونت میکنه! تو قرار نیست دوباره به این سن و به این روزا برگردیاااا، یروزی دلت میسوزه

17 سال عمرم با رژیم رفت، چی شد؟ لاغر شدم؟ نه

فقط روزای قشنگم رفت، روزایی که میتونستم با یه رژیم ساده و یه وزن مطلوب نهایت لذت رو ازش ببرم اما...

من وقتی 80 کیلو شدم(25 کیلو کم کرده بودم) شدیدا جذاب شدم، خیلی خواهان داشتم، خیلی لباسا توی تنم خوشگل میشد ولی ول کن نبودم که، انقدر به رژیمای مسخره ادامه دادم که بدنم کم آورد و شدم مثل خرس! الان دیگه نه عجله دارم و نه دلم میخواد خیلی لاغر شم، الان سلامتیم هم برام مهم شده و دیگه تنها به جنبه زیباییش توجه نمیکنم