2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نبرمش دکتر یعنی اره بدنش خنک شد

بنظرمن لازم نیست. چون دیازپام دادی خطری نداره فعلا، فقط تا صبح چک کن و هر ۴ ساعت مسکن بده، انشالا تبش میفته. صبح اگه بهتر نشده بود ببرش دکتر

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دوسالشه ،۱۲کیلوعه تبش ۳۸ ونیم بود سریع دیازپام دادم و تنشویه الان خنک شد،لازمه ببرم بیمارستان؟؟

گلم این ویروس جوریه تب تدریجی پایین میاد آروم دستمال مرطوب بزار رو شکم و کشاله ران و زیر بغل و تونستی سیب یا آبشو بده کم کم بخوره دیازپام جلو تشنج میگیره ولی تب و نمیاره پایین اگر ایبوپروفن یا استامینوفن دارین پنج سی سی شربتش و بدین یکیش و بدین هر شش ساعت یکبار نیمه عمر دیازپام بین 40 تا 70 ساعت در بدنه مایعات ولرم بدین ادرار کنه تبش میاد پایین

خدایا شکرت
اگه تا ۴ ساعت بعدی تب نداشته باشه بازم مسکنشو بدم؟؟

نه عزیزم. انشالا که کلا تبش بیفته نیازی نباشه مسکن بدی.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

خانوما خواهش میکنم اگع براتون مقدوره واسه سلامتیش صلوات بفرستین

نگران نباش گلم. بچه تا بزرگ بشه، هزار تا از این شبارو باید بگذرونی...ما دیگه پوست کلفت شدیم. منم قبلا مثل تو استرس تمام وجودم و میگرفت🫠

اگه تا ۴ ساعت بعدی تب نداشته باشه بازم مسکنشو بدم؟؟

حتما از رو ساعت بهش دارو تب بر بدین ممکنه باز تب بالا بره گلم لباس نخی بپوشون و مراقب باش لرز نکنه اگر گلوش عفونت داره باید آنتی بیوتیک مصرف کنه دکتر به دخترم کوآموکسی کلاو  داد هر دوازده ساعت سه سی سی تا هفت روز

خدایا شکرت