2777
2789
عنوان

میخوام قرص چاقی بخورم بیاین لطفااا

155 بازدید | 21 پست

میخوام پودر گین آپ بخرم بخورم 

دیگه خسته شدم لاغرم البته فقط میخوام صورتم یکم پر بشه 

خوبه بخرم؟

کسی تجربه داره؟

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

قرصشو خوردم 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من شنیدم که عوارض دارن و رو کبد تاثیر بد میزارن

پس چیکار کنم چاق بشمم

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

قرصشو خوردم

چطور بود؟

عوارض داشت؟

پودر جنسینگ بخور عالیه ما که غیر تپلی عوارضی نداشته ۵‌کیلو چاق میشی

جنسینگ یکی از آشناها خورده بود خیلی بد عوارض داده بود

پودرش تاثیری ندارهبهتره به دریافت کالری مناسب و ورزش فک کنی

اخه دوستم خورده چاق بشه 

یه سوال من تو ایتا به کسی پیام بدم و بعد اکانتم رو حذف کنم آیا اون شخص پیام ها رو میبینه؟

میبینه عزیزم 

چطور بود؟عوارض داشت؟

خوب بود سریع جواب داد وخوشگل چاق کرد ولی برگشت 

واینکه میگن عوارض داره استخون سیاه میکنه 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

ما که خانواده همسرم و خودم حدودا ۷نفری خوردیم

خیلی خوب بود 

۲ساله کم  نکردیم

اونایی که کم کردن باز خریدن خوردن

ماها آب زیاد میخوریم در روز ۵تا ۸تا رو میخوریم

مثبت اندیش😇

اخه دوستم خورده چاق بشه

من خودم سه سال پیش خوردم یه ذره اینور اونور نشد وزنم

یه سری قرصم خوردم باز تاثیر نذاشت

دیگ الان بیخیال شدم به این نتیجه رسیدم هیچ تاثیری نداره😁

فقط ورزش و کالری زیاد خوب بود برای من