2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خواهر یک گربه صفت دارم توی این ۲۰ سال خیلی محبت ها و کارها کردم هرجا می شینه فقط بدم رو میگه یک ذره حق و منظور نداره اما ۲ تا خواهرهای دیگم کاری نکردن اخلاقم ندارن اما شوهرهاشون جون میدن براشون باید ذات شون خوب باشه ک خوب ببینن 

ب پ چی ربط داره جاری من بخدا یک دهم من یا بقیه جاریام نیس ولی شوهرش تو مشتش

شما چرا فکر میکنین یکی که خوشبخته انگشت کوچیکه شما نیست!!!

مگه ازدواج لپ لپه؟!

همینجوری شانسی بری ازدواج کنی!!!

قدرت اختیار و انتخاب دارید

ربطش به انتخاب خودتونه

متاهل🧸

شما چرا فکر میکنین یکی که خوشبخته انگشت کوچیکه شما نیست!!!مگه ازدواج لپ لپه؟!همینجوری شانسی بری ازدو ...

فک میکنی همه میان از اول خودشونو نشون میدن انگشت کوچیک من نیس اره تو جمع ب هممون تیک میندازه ب همه حتی مادر شوهر اما انگار شوهرش کوره

فک میکنی همه میان از اول خودشونو نشون میدن انگشت کوچیک من نیس اره تو جمع ب هممون تیک میندازه ب همه ح ...

دیگه موقعیت مالی همسرتونو میتونید بسنجید

و راجب اخلاقم طرف هرچقدرم خوب باشه بالاخره یجا سوتی میده دوران عقدو براهمین چیزا گذاشتن

اگه فکر میکنید اینا به شانس بستگی داره

پس منم بهتون میگم طلاق بگیرید و دوباره شانستونو امتحان کنید!

خب الان چه واکنشی دارید بهتون برنمیخوره واقعا؟

متاهل🧸

بخدا داشتم بش فکر میکردم

ببین خیلی وقتا حرف جواب نمیده الان منو نامزدم هرچی باهاش حرف میزنم سر محل زندگی کوتاه نمیاد لج میکنه باهام شیطونه میگه بزم بگم بنویسن براش چون واقعا داره اذیتم میکنه

دیگه موقعیت مالی همسرتونو میتونید بسنجیدو راجب اخلاقم طرف هرچقدرم خوب باشه بالاخره یجا سوتی میده دور ...

من بچه دارم و نمیتونم برا امتحان کردن شانس خودم بچمو بدبخت کنم این یک وضع مالی هممون رو دومیلیارد مثلا از هم بالا یا پایین نیستیم