2777
2789
عنوان

ی دختر 18 ساله بره اصلاح مو صورت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 51 پست

منم از 15 سالگی برداشتم کل صورتمو . مامانم وخشت داشت ک شبیه زنا میشی اصلنم تغییر نکردم فقط روشنتر شدم . دختر جلفیم نیودما ک بگید مامانت ب خاطر خودت میترسید نه فوبیای حرفه مردمو داشت . الانم پشیمونه میگ کاش زودتر برمیداشتم اذیت نشی .

ی دستگاه شمع کوچولو بخر تو خونه خودت اصلاح کنی بهتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااای منم مجردیم اینجوری بود که مامانم میگفت هر کار میکنید خودتون و توی خونه بکنید،آرایشگاه ممنوع

یعنی آرایشگر اگه می آوردیم اوکی بود ولی آرایشگاه نه

فکر کنم با مکانش مشکل داشت🤣🤣

دووووووستت دارم مامان😂😂❤️❤️

نه چرا زشت باشه واقعا اگه اشنا خجالت میکشی برو یه ارایشگاه های غریبه من خودم یه دختر پر مو بودم که ه ...

اره آشنا حس می کنم ی جوریه با اینکه آرایشگرها خیلی خوبه ها ولی ی جوریه انگار 😂😭

از نظر من ایرادی نداره 

ولی نظر شخصی خودم (به کسی هم نمی‌خوام تحمیل کنم)اینه که دختر تا وقتی مجرده باید ی فرقی با متاهلا داشته باشه 

بعد ازدواج میکنی یهو ی فرقی میکنی اون خیلی جذابه بنظرم 

اره آشنا حس می کنم ی جوریه با اینکه آرایشگرها خیلی خوبه ها ولی ی جوریه انگار 😂😭

عادت میکنی اصلا عیب نیست که دخترای ده ساله الان ورمیدارن

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

از من میشنوی اصلاح نرو ، اگه پوستت مثل پوست من باشه و اکثریت ، با بند و وکس بشدت جوش میزنی

صورتتو با تیغ ابرو شیو کن ، پشت ابرو هم بند بنداز اگه بلدی ، ابرو رو فقط برو آرایشگاه منم همینکارو میکنم

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕