2777
2789
عنوان

ی دختر 18 ساله بره اصلاح مو صورت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 51 پست

منم از 15 سالگی برداشتم کل صورتمو . مامانم وخشت داشت ک شبیه زنا میشی اصلنم تغییر نکردم فقط روشنتر شدم . دختر جلفیم نیودما ک بگید مامانت ب خاطر خودت میترسید نه فوبیای حرفه مردمو داشت . الانم پشیمونه میگ کاش زودتر برمیداشتم اذیت نشی .

ی دستگاه شمع کوچولو بخر تو خونه خودت اصلاح کنی بهتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای منم مجردیم اینجوری بود که مامانم میگفت هر کار میکنید خودتون و توی خونه بکنید،آرایشگاه ممنوع

یعنی آرایشگر اگه می آوردیم اوکی بود ولی آرایشگاه نه

فکر کنم با مکانش مشکل داشت🤣🤣

دووووووستت دارم مامان😂😂❤️❤️

نه چرا زشت باشه واقعا اگه اشنا خجالت میکشی برو یه ارایشگاه های غریبه من خودم یه دختر پر مو بودم که ه ...

اره آشنا حس می کنم ی جوریه با اینکه آرایشگرها خیلی خوبه ها ولی ی جوریه انگار 😂😭

از نظر من ایرادی نداره 

ولی نظر شخصی خودم (به کسی هم نمی‌خوام تحمیل کنم)اینه که دختر تا وقتی مجرده باید ی فرقی با متاهلا داشته باشه 

بعد ازدواج میکنی یهو ی فرقی میکنی اون خیلی جذابه بنظرم 

اره آشنا حس می کنم ی جوریه با اینکه آرایشگرها خیلی خوبه ها ولی ی جوریه انگار 😂😭

عادت میکنی اصلا عیب نیست که دخترای ده ساله الان ورمیدارن

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

از من میشنوی اصلاح نرو ، اگه پوستت مثل پوست من باشه و اکثریت ، با بند و وکس بشدت جوش میزنی

صورتتو با تیغ ابرو شیو کن ، پشت ابرو هم بند بنداز اگه بلدی ، ابرو رو فقط برو آرایشگاه منم همینکارو میکنم

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕