2777
2789

سلام به همگی.مناسفانه مادرشوهرم با دخترم عین بچه ها لج میکنه..متاسفانه دخترمو دوسنداره..

اصلا این برام مهم نیست که دوست نداره..اما وقتی با جاریا جمع میشیم خونشون روی چنتا از بچه ها حساس هست و کسی اونارو بزنه دعواشون میکنه.. بچه ی من هم شده کسی رو بزنه دعواش کنه اما وقتی برعکس میشه و یکی بچه ی منو میزنه میگه عیب نداره ولش کنین ! چنساله روال همینه و همیشه تو دلم گفتم بزرگتره اشکال نداره.. اما الان بچه ی من ۷ سالشه و بیشتر از سنش میفهمه ...دوسندارم به روانش آسیب برسه...واقعا نمیدونم همچین موقعیتی چیکار کنم...یعنی بچه ها سر و صدا کنن.. بدو بدو کنن بچه ی من بدو بدو کنه صداش زود در میاد...در حالی که خودشم میدونه که من آدم بی تفاوتی نیستم و خیلی سعی میکنم‌ کنترلش کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ذهن من رسید که به روش بیارید متوجه این رفتار هستید 

بگید اینم مثه بقیه بچه هاست چه فرقی میکنه با بقیه یا به شوخی بگید نکنه فک میکنید اندازه آدم بزرگا میفهمه بچست خب

کاربر قدیمی 96 اینا

اتفاقا اشتباه از شما بوده ک از اول سکوت کردی بچه من دو ماهشه ی بار مادر شوهرم ب شوخی برگش بهش گفت بزنمت میزنمتا گریه نکن من با شوخی گفتم هیچکس نمیتونه پسر منو بزنه دیگ نگید اینجوری ب دل میگیره همه چیو میفهمه درسته کوچولوعه ولی میفهمه بهش برخورد ولی دیگ میمونه یادش 

الان بچه ی من بارها به من گفته چرا فقط منو دعوا میکنه! من واقعا نمیدونم چیکار کنم‌...چون روانش آسیب نرسه و ذهنیت مثبتی نسبت به عزیزش داسته باشه میگم خوب چون خانوم شدی دختر فهمیده ای هستی بیشتر انتظار داره حرفشو گوش کنی.

دقیقا شرایطت رو دارم 

برخورد کردم و مشکلم رو گفتم رفت و آمد رو کم کردم الان اوضاع بهتره ولی فقط ظاهر حفظ میکنه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

سیاستو ول کن مثل خودش رفتار کن با همسرت صحبت کن بگو به مادرش گوشزد کنه بین بچه ها فرق نزاره اگه چاره نشد ارتباطتو خیلی کم کن و تا کسی بچتو زد خودت دعواش کن هرکیم بچت زد مادرشوهرت تا خواست دعوا کنه زود  بگو چطوره بقیه بچمو میزنن میگی عیب نداره ولش کن ولی تا بچه من میزنه دعوا میکنی خب بچن بازی میکنن گاهی اونا اینو میزنن گاهیم این اونارو میزنه بهتره بسن بچه ها فرق نزاری

اول بی تفاوت نشون بده خودتو و سعی کن جاری و... اینو نفهمن دوم اون که متوجه نمیشه خودت دختر متفاید کن ...

خوب عزیزم وقتی چهار بچه سرپا هستن دخترم میگه تو مامان بدی هستی نمیزاری برم

خوب عزیزم وقتی چهار بچه سرپا هستن دخترم میگه تو مامان بدی هستی نمیزاری برم

نمیگم نره بره ولی زیاد باهاشون درگیر نشه یا اگر مادر حرفی زده به دخترت یاد بده جوابشو بده با احترام 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

سیاستو ول کن مثل خودش رفتار کن با همسرت صحبت کن بگو به مادرش گوشزد کنه بین بچه ها فرق نزاره اگه چاره ...

متاسفانه همسر من بارها خودش دیده اما هیچی نمیگه باهاش صحبت کردم حتی یبار دخترم بهش گفت 

اتفاقا اشتباه از شما بوده ک از اول سکوت کردی بچه من دو ماهشه ی بار مادر شوهرم ب شوخی برگش بهش گفت بز ...

پسر جاریم شش ماهگی چهاردست‌وپا رفت به وسیله ها دست میزد مادرشوعرم برداشت جلوی پدرمادرش فلفل تند ریخت دهن بچه و اون بچه گریه میکرد مادرشوعرم و خواهر شوهرم میخندیدن جاریمم ریخت تو خودش بماند جاریم الان ناراحتی قلبی داره از بس همه چیو ریخت تو خودش 

بچه من دوسه ماهش بود گریه میکرد مادرشوعرم گفت ساکت شو میگم عمه بیاد بزنتت گفتم عمه غلط می‌کنه یه دونه بزنه دوتا میخوره من شیرین نیستم سکوت کنم حواستونو جمع کنید الان که بچم چهار سالشه یاد گرفتن حق ندارن بهش توهین کنن آخه شوهرمم حساس کردم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اتفاقا اشتباه از شما بوده ک از اول سکوت کردی بچه من دو ماهشه ی بار مادر شوهرم ب شوخی برگش بهش گفت بز ...

مادرشوهرم خیلی هوچی هست ..از اونایی هست که نمیشه بهش چیزی گفت...شوهر من هم از اونایی که همش طرف مامانشه