2777
2789
عنوان

بین دوراهی ازدواج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی کیسای پوسیده اصن . دختره. انقد سرد بخورد میکرد تو اشنایی . از اونور مذهبی خشک . تهشم فهمیدم ازدوا ...

هوووف

اینارو باید قبل خواستگاری بفهمید .

مثلا کسی که خشک مذهبه یا غیرمذهبیه و چیزای کلی.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ببخشید همه مث شوهرتون مهربون و مامانی نیستن

چه ربطی داشت

میدونم شرایط تون الانتون باعث شده اینجوری رفتار کنید

ولی خواهش میکنم اینجوری نباشید

یه روزی هم شما به خواسته هاتون میرسید الان که دیر نشده براتون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
موقعیت خوبی داری تعجب می کنم

ی جیزی بگم . اصن شرق کشورر. قیافه ها معمولی رو ب پایین . بعد توقعان در حد بوندس لیگا.  ولی مثلا با ی دختر ترک اشنا شدم چقد پایه چقد مهربون چقد کم توقع.  چقد قیافه های خوب 

چه ربطی داشتمیدونم شرایط تون الانتون باعث شده اینجوری رفتار کنیدولی خواهش میکنم اینجوری نباشیدیه روز ...

خدا نکنه .والا با این وضعیت میترسم ب زور منو بشونن سفره عقد . کیس مدهبی واقعا سلیقم نیست.  ولی خانواده میخواد نظرشو ب من تحمیل کنه .ر

گفتم استان خودمی معرفی کنم والا دارم شاخ درمیارم

من خراسان جنوبی ام . یکی اونجا یکی سیستان وبلوچستان . دختراش واقعا قیافه هاشون زیر معمولیه . وضعیت مالیشون معمولی . ولی توقعات بوندس لیگا . میگم ک طرف معلم باشه اونجا ب کارمند حتی راضی نیست.  عجیبه.  ولی مثلا تو  شهرای دیگه یا قیافه های خیلی خوب .. دخترای پایه و شادو عاشق پیشه  و حتی معلم با کمتر از خودشونم دیدن ازدواج کردن . مث طرفای شمال یا ترکا . شیراز