2777
2789
عنوان

بین دوراهی ازدواج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 60 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صبر کن دوست عزیز

با یکی که به هم دیگه حس دارید ازدواج کن

قبل خواستگاری یه پرس و‌جو کنید ببینید معیاراش چیه

اصلا نظر طرف چیه 

بدون اشنایی هم خواستگاری نرید

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چقدر ناامیدی شماچقدر منفی نگاه میکنید به همه چیز😔

من اتفاقا میدونم . چننا مورد به صورت مجازی بودن . و خیلی شرابطشوت خوب بود . و خوشم اومد . مادرم میگه فقط از شهر داغپن خودت باید زن بگیری با اون دخترای پر فیس و افادش

من اتفاقا میدونم . چننا مورد به صورت مجازی بودن . و خیلی شرابطشوت خوب بود . و خوشم اومد . مادرم میگه ...

خیلی عصبی هستی

کاش یه ذره آروم باشی یکم خوش اخلاق تر باشی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
صبر کن دوست عزیزبا یکی که به هم دیگه حس دارید ازدواج کنقبل خواستگاری یه پرس و‌جو کنید ببینید معیاراش ...

ی کیسای پوسیده اصن . دختره.  انقد سرد بخورد میکرد تو اشنایی . از اونور مذهبی خشک . تهشم فهمیدم ازدواج قبل داشته.  خوب با این کیسا مجردی ک بهتره.