2777
2789
عنوان

واسه خواستگارم سوال دارم تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 42 پست
بهش زنگ میزدم ج نمیدادپیام دادم و ازش کلی معذرت خاهی کردم بازم ج نداددیگه از امشب تصکیم گرفتم برم تو ...

عزمزم اگه برگشت هم بیشتر فکر کن راجبش

میدونم خیلی سخته به احساست غلبه کنی اما فکر آینده و زندگی خودت باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش توضیح دادی ؟اصلا سعی کردی بهش بفهمونی نخواستی مخفی کاری کنی؟

اره بهش گفتم به خدا پشیمونم اگه میدونسم انقدر ناراحت میشی بهت همون روز میگفتم در اومدم بعدم بهش گفتم به خدا نمیخاسم درگیرت کنم و بهش گفتم من که بارها بهت گفته بودم از اونجا میخام در بیام اما هیچی جواب نداد سکوووووت

به نظرتون برمیگرده ؟

اون از الان میخواسته قدرت نمایی کنه اینجور مردا تو زندگی هم جرات نخواهی داشت کوچکترین کار بدون اجازشون بکنی بخوای اب بخوری باید ازش اجازه بگیری وگر نه باز قهر که بری تو منت کشی 

صد در صد برمیگرده داره می‌رسونه شماهم خیلی اهمیت ندهکسی ک جواب ن شنیده و باز اومده ی این سادگی نمیره

واااای چه خوب که اینو گفتی 

اقا به جوری نوشتی صد در صد اروم شدمممم 

امشب داشتم دیوونه میشدم دیگه 

از چه مظر میگین برمیگرده ؟

اره بهش گفتم به خدا پشیمونم اگه میدونسم انقدر ناراحت میشی بهت همون روز میگفتم در اومدم بعدم بهش گفتم ...

آره بزار آروم شه برمیگرده 

الان دیگه هیچ پیامی بهم ندادید ؟ میگم به نظرت خوب نیست پیام بدی حالشو بپرسی البته نمی‌دونم اگه به نظرت جنبشو داره هوا برش ندارع

شاید منتظره پیامت باشه که ببینه کی دلت تنگ میشه

بهش تو پیامک معذرت خاهی نوشتم و گفتم پشیمونم ولی هیچی جواب نداد منم امروز رفتم تو سکوت و میخام بهش ز ...

دنبالش نیوفت خب همون بسه دیگ ادامه نده اره اگ دوست داشته باشه واقعی برمیگرده ...من نامزد بودم از شوهرم رابطه قبلیمو پنهون کردم بعد جوری بود ک باید میگفتم ترسیدم نگفتم بعدش تو نامزدی فهمید ی روز با من حرف نزد من داشتم دیوونه میشدم جوابمو نمیداد اصلا مطمعن بودم ک دیگ نمیاد رفت بهم میزنه در این حد جدی بود ولی برگش 

اره بهش گفتم به خدا پشیمونم اگه میدونسم انقدر ناراحت میشی بهت همون روز میگفتم در اومدم بعدم بهش گفتم ...

حتی اگه خودش بهت پیام داد که صددرصد بی محلی کنی میده ط باز بی محلی کن یکم تا بفهمه کارش زشته که سکوت میکنه و جواب نمیده توام کلا باید یبار معذرت خواهی میکردی خاس قبول میکنه نخاستم به درک اشتباه نکن خودش پیام داد دوباره ط بی محلی کن حساب بیاد دسش وگرنه اگ هیچی نگفتی باز کارشو تکرار میکنه