2777
2789
عنوان

واسه خواستگارم سوال دارم تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی زیاد زنگ و پیام نده خودش برمیگردا

بهش زنگ میزدم ج نمیداد

پیام دادم و ازش کلی معذرت خاهی کردم بازم ج نداد

دیگه از امشب تصکیم گرفتم برم تو سکوت

به نظرت برمیگرده ؟

زیاد بهش اصرارنکن حالافک میکنه کی هس بزاراون بیامنت کشی نه تو اونکه توروخیلی دوس داره نباید بخاطز یه چیز جزیی قر ونازمیکرد

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

عزیزم خیلی حکاست را جمع کن.

نامزدی دوران شناخت هست.

اگر آدمی است ک اهل قهر کردن هست، ببین در چه حد این رفتارو داره.

قهر مرد، زن را نابود میکنه.

مورد داشتیم شوهره مدام قهر می‌کرد میرفت خونه مامانش، آخر بار هم ۱۴ ماه رفت قهر و کارشان ب جدایی کشید با دو تا بچه.

بهش زنگ میزدم ج نمیدادپیام دادم و ازش کلی معذرت خاهی کردم بازم ج نداددیگه از امشب تصکیم گرفتم برم تو ...

آره برمیگرده ولی زیادم زنگ و پیام نده بهش اینجوری بیشتر دور برمیداره

خیلی پیگیر نشو فقط تو ی پیام یا ویسی چیزی حرف دلتو بگو ک واقعا قصدت پنهون کاری نبوده از ته دل و بدون ...

بهش تو پیامک معذرت خاهی نوشتم و گفتم پشیمونم ولی هیچی جواب نداد 

منم امروز رفتم تو سکوت و میخام بهش زنگ و پیام نزنم

شکا میگی اگه دوسم داشته باشه برمیگرده ؟

بعد یه چیز دیگه مردا طوری ان که هر چی هی بخوای به سمتشون بری نازشون رو بکشی بیشتر ازت دور میشن اینو تجربه کردم خودم بهتره اصلا تو محلش ندی بزار اون پیش قدم بشه برا صحبت دیگه زنگش نزن خبری ازش نگیر اگه واقعا دوست داشته باشه میاد دنبالت