2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار بیاین لطفاااااا

150 بازدید | 14 پست

بچم ۲ ماهشه

پریشب استفراغ کرد 

الانم همینطور

خطرناکه؟؟

آخه الان بلافاصله‌ بعد از شیر درازش کردم

اروغشو نگرفتم

از اونه یعنی؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمال داره از آروغ نگرفتن باشه اگه دوباره تکرار شد به دکتر مراجعه کنید 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اخه هیچوقت اینجوری نبوددل درد هم نمیگیره هیچوقت عادیه؟؟

آره 

ربطی به دل درد نداره

شما باید وعده های شیردهی رو بیشتر کنین و حجم شیری که میدین رو کمتر..  آروغشو بگیرین.  هنگام شیر دهی سرش بالاتر باشه یه مقدار...  بلافاصله بعد شیردهی ایستاد باشه،  دراز نکشه

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️

چشمممنونم همین کارا رو ک میگین انجام میدم همیشهمنتها این سری...

عیبی نداره..  پیش میاد. رفلاکس نوزادی بسیار شایعه.  اگه حال عمومی بچه خوبه،  جای نگرانی نداره 

آدمآرو اون غصه هایی پیر میکنه... که هیچ کس ازشون خبری نداره❤️‍🩹️