2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم

57 بازدید | 8 پست

چندروز پیش لک قهوه ای دیدم خییلیی کم بعد تخمک گزاریم بعد قطع شد

سینه هام ورم کرده سفت و سنگین شده نوک سینه ام سفت و درد میکنه

دلکمردرد خفیف دارم

۵روز پیش امپول پروژسترون زدم هنوز پریود نشدم

بی بی چک

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قبل امپول ازمایش و سونو دادی دیگهباردار بودی مشخص میشد تا دوهفته وقت داری برای پریود شدن من ۷ روز ب ...

قبل امپول ازمایش و سونو ندادم برا همین میگم شاید باردار باشم؟

میترسم نشون نده یک ماه از اخرین پریودم گذشته بنظرت نشون میده؟؟

من قرصشو میخوردم برای پریودی آمپول نمیدونم 

ولی قطع میکردم بعد ۳ روز میشدم این آخری خوردم ۵ روز عقب انداختم کمر درد و پهلو درد داشتم با نا امیدی بی بی چک زدم مثبت شد 

چند روز عقب انداختی ؟ 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭
من قرصشو میخوردم برای پریودی آمپول نمیدونم ولی قطع میکردم بعد ۳ روز میشدم این آخری خوردم ۵ روز عقب ا ...

۳۱ روز پیش پریود شدم از موعدم چندروز گذشته بنظرت بی بی چک الان نشون میده؟؟

همیشه بعد ۵روز از امپول پریود میشدم ولی نشدم الان دل کمردرد خفیف دارم با حساسیت نوک سینه نمیدونم چرا پریود نمیشم

قبل امپول ازمایش و سونو ندادم برا همین میگم شاید باردار باشم؟

پس برو ازمایش بده

انشاالله هرچی خیره پیش بیاد

قصور از پزشکه که بدون بررسی دارو داده هرچند پروژسترون داروی مفیدی دربارداریه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ