من نمیدونم واقعا چیکار باید کرد پسرای غریبه پیشنهاد میدن فقط نیتشون جنسیه بدون رسمیت تو فامیلا آشنا هم هیچکس به من نمیخوره دارم حیف میشم خدایی دلم واسه خودم میسوزه دیگ ینی تا تهش مجرد باید بمونم!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باید یاد بگیره لازم نیست ازدواح کنه تا زندگیش روشروع کنه، باید یاد بگیره زندگی مستقل ینی چی، باید یاد بگیره وارد جامعه بشه و به آدم ها اجازه شناخت بده تا آدم مناسب سر راهش باشه
باید یاد بگیره در گام اول خودش رشد کنه تا آدم های رشد کرده سر راهش باشن
از من به تو نصیحت با فامیل ازدواج نکن که فقط دردسرههنوز برای ازدواجت دیر نیست
اخه غریبه همش میخواد گیرت بیاره با یکی یک سال بودم آخرش گف بخاطر مسائل مالی نمیتونم ادامه بدم! انگار فقط وقتی به خودشون اطمینان ندارن میان سراغ غریبه وگرنه بدونن همه جوره اوکی ان میرن از آشنا میگیرن
آدم حسابی سر راهت قرار نگرفته من دوتا دوست پسرام قبل رابطه اومدن خاستگاری
کجا باید ببینم همچین آدمی وقتی تو اقبالت نباشه سر راهتم نمیان دارم با گریه تایپ میکنم بخدا چهره و اندامم خوبه همه فقط میگن چه خوشگلی یه نفر نمیگ فلانی بیا اینو بگیر یا یه پسرنیس قدرمو بدونه فقط میخوان منو بکشونن خونه به آدم حس بدی دس میده ک فقط به من بیچاره دید جنسی دارن ینی یه دونه مرد نیس به من واقعا به چشم همسر آینده نگاه کنه!