2777
2789
عنوان

چه کارهای زیبایی روی صورتتون انجام دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 110 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم عمل بینی برا خیلی ها واجبات  ولی هیچ وقت از ژل لب و گونه خوشم نیومد چهره ادم و عیر طبیعی نشون میده

مژه ها هم ک انگار بادبزن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

توصیه یا تحربه ای درباره فیشیال دارید؟؟ میخوام دم عید انجام بدم

جایی برو ک مطمعن باشی موادی ک استفاده میکنه واقعا باکیفیته و اینم بگم فیشیال کار خوب زیر یک یک‌ونیم نمیگیره الان 

فعلا تنها لطفی به خودم کردم عزمم رو جزم کردم  رژیم بگیرم و تقلب نکنم

قرص ویتامین سی و زینک

منیزیم  ب ۵ و مولتی ویتامین مینرال می خورم

صبحا ناشتا ی ق غ پودر ژلاتین میخورم

شب قبل خواب پودر پروتئین میخورم

روزی یک ساعت می رقصم

دوش می گیرم نوک موهامو روغن رزماری میزنم

روزی دوبار مسواک میزنم و نخ دندون و دهانشویه و..

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

ژل لب داشتم که خداروشکر جذب شد

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ب نظرم عمل بینی برا خیلی ها واجبات ولی هیچ وقت از ژل لب و گونه خوشم نیومد چهره ادم و عیر طبیعی نشون ...

کسایی ک اصولا بعد عمل بینی زل لب میزنن بخاطر فاصله لبو بینیه ک دکترشون خیلی بینی رو بالا برده 

مسواک میزنم😌😌😌

حساب میشه؟؟؟😂😁

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من کاری به این کلیشه های نچرالی ندارمتا ۲۴ سالگیم نچرال بودم و بی اعتماد بنفس و مسخره مردمولی بعد از ...

من اعتماد به نفس داشتم با وجود این بینی ی شکسته ولی یه عده بی‌شعور هی به روم میارن انگار خودشون خیلی پرفکتن 

فعلا تنها لطفی به خودم کردم عزمم رو جزم کردم رژیم بگیرم و تقلب نکنمقرص ویتامین سی و زینکمنیزیم ب ۵ ...

پودر ژلاتین برا چی میخوری 

ولی آفرین ک ویتامیناتو میخوری منم مرتب میخورم 

پوررکلاژنم بگیر بخور خوبه

درمان جوش سفید کننده صورت ارایش

سفید کنتده صورت چیه ؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣