2777
2789
عنوان

چه کارهای زیبایی روی صورتتون انجام دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 105 پست
ژل لب راضی هستید؟هر چند وقت نیاز ب ترمیم داره؟هزینشم میسه بگید ؟راستی مبارکتون باشه

مممنونم عزیزم من ۲۵۰۰ زدم  دیگه بستگی به خودت داره بعضیا یبار میزنن ی سال میمونه بعضیا ن سری جذب میشه

من ی ناه پیش زرم ی کم جذب شد دوباره عید میخوام بزنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آی ام نچرال 😁

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

میکرو ابروها رو پر تر و دخترونه می‌کنه تا جایی که می‌دونم من متدی که می‌خوام برم خیلی طبیعی و کرکی ک ...

منم خیلی نازک میخوام و دخترونه ک اصلا پهن پاچه بزی نکنه همین ابرو های خودمو یکم پرتر کنه همین 

من دوس دارم زاویه فک بزنم چون قشنگ بیاد جلو بوتاکس ابرو و خط خنده هم خیلی تاثیر داره

زاویه صورت هم ترمیم داره هر چند ماه ؟؟؟؟وبوتاکس ابرو وخط خنده چی ؟هزینه هاشم شما نیدونی

سیبیل برداشتم🤣

یه مدت میکرودرم بود فک کنم میرفتم برا جوشام

گاهی هم ژل شستشو میزنم بسکه صورتم روغن سازه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

ژل لب.عمل بینی شیدینگ لبمیکرو ابرو کاشت مژه

میشه بگید لطفا شیدینگ درد داره آیا و اینکه توصیه میکنید واقعا نیاز به رژ نداری دیگه و چه رنگی بزنم عزیزم اگه تجربه دیگه ای هم داری بهم بگو لطفا دوست دارم انجام بدم

زاویه صورت هم ترمیم داره هر چند ماه ؟؟؟؟وبوتاکس ابرو وخط خنده چی ؟هزینه هاشم شما نیدونی

بله همشون ترمیم دارن کار دائمی تزریق ژل هست'بوتاکس ۳ماه یبار ترمیم میخاد'ژل صورت و لب و چونه هم بستگی به مارکش داره ولی نهایت ۶ماه یبار ترمیم میخاد

من دوس دارم زاویه فک بزنم چون قشنگ بیاد جلو بوتاکس ابرو و خط خنده هم خیلی تاثیر داره

توردخدا غیر طبیعی نزنیا بوتاکس ابرو رو من هر کی دیدم فامیلامونو شبیه زاپنی ها شده بودن