شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1384 عنوان سرخکن فیلیپس 316 بازدید | 27 پست کی داشتع؟؟میخام بگیرم چجوری توش ماهی سرخ کنم بدوت روغنه ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار.... امروز | 01:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 33631 سلام عزیزم جاری من داره خیلی راضی هست صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
الیسا۹۹۸۰ عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 1310 برا من مارک فکره مزه دار میکنی میزاری میپزه کبابی طور میشه یکم روغن زیتون میتونی بزنی ک خیلی خشک نشه
آرین۱آروین۱بالالارم عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 8905 روغن کم میزنی نزنی بدمزه مثل لاستیک میشه برقی دکترگفت خطریه
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 33631 فیلیپس حتما دفتر چه داره زمان غذاها توش اومده من چیز دیگه ای دارم خیلی راضی هستم تفاوتی بین فیلیپس و باقی برندها نیست ولی خودت حق انتخاب داری عزیزم صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1384 چنده هفتو نیم مث اینکه ...دوست شوهرمه ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1384 فیلیپس حتما دفتر چه داره زمان غذاها توش اومده من چیز دیگه ای دارم خیلی راضی هستم تفاوتی بین فیلیپس و ... ممنون عزیزم میشه بهش زمان ندی نگاش کنی هرزمان سرخ شد بیرون بکشیش؟؟؟یامثلا درش قفل میشه تااتمام زمان تعیین شده ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1384 برا من مارک فکره مزه دار میکنی میزاری میپزه کبابی طور میشه یکم روغن زیتون میتونی بزنی ک خیلی خشک نشه اره یه کوچولو روغنو میزنم ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 33631 ممنون عزیزم میشه بهش زمان ندی نگاش کنی هرزمان سرخ شد بیرون بکشیش؟؟؟یامثلا درش قفل میشه تااتمام ز ... هر موقع بخوای میتونی درش رو باز کنی غذاتو چک کنی گلم خیلی پیچیده نیست دستگاهش صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1384 هر موقع بخوای میتونی درش رو باز کنی غذاتو چک کنی گلم خیلی پیچیده نیست دستگاهش مچکرم عزیزم ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 33631 برا من مارک فکره مزه دار میکنی میزاری میپزه کبابی طور میشه یکم روغن زیتون میتونی بزنی ک خیلی خشک نشه مارک فکیر ترکیه درسته؟؟؟؟ صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
agha_zadeh عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 13926 فیلیپس حتما دفتر چه داره زمان غذاها توش اومده من چیز دیگه ای دارم خیلی راضی هستم تفاوتی بین فیلیپس و ... عزیزم شماهم مثلا سیب زمینی میپزید توش خوب ترد میشع یا نه؟یا مثلا بادمجون آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 33631 عزیزم شماهم مثلا سیب زمینی میپزید توش خوب ترد میشع یا نه؟یا مثلا بادمجون من فعلا توش سیب زمینی زیاد سرخ کردم با ی مدل سوسیس پنیری پیتزا و کیک خیلی خوب و عالیه فقط باید زیاد کا بکشی قلق بیا دستت صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری