جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من همیشه خدا تو اضطراب شدیدم. همه اش نگران بچه و شوهر و خانواده امم.
من به دارم درمانی اعتقاد دارم. واقعا بهتر شدم. حتی اگر لازم باشه تا آخر عمر بخوریم از ضرری که این افکار مسموم و حرکات وسواسی میزنه بدتر نیست. من گاهی حس میکنم باعث خجالت بچه ام میشم. با تعجب به یک سری کارهام نگاه میکنه و خودم شرم میکنم. ولی دست خودمم نیست،😔
اره من مامانم زیر نظر طب سوزنی و سنتی بود یه اتاقی ک اونجا برای مامانم طب سوزنی انجام میداد یه خانوم جوونی داشت بادکش گرم و طب سوزنی میکرد میگفت چندین ساله وسواس فکری و افسردگی داره با طب سنتی و سوزنی تونسته خیلی جلو افکارشو بگیره
خانومی ام ک داشت پشتتو بادکش گرم میزد میگفت این خانوم تجمع سوداش خیلی بالاس براهمین پشتشون کبود شده و اون کبودی ها سودایی ک داره خارج میشه از بدنش
به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
منم خیلی میترسم بچه هام مثل خودم وسواس بگیرن بالاخره رفتارم روشون اثر داره بخاطر همین وقت کرفتم از د ...
پسر من علنی میگه مامان چرا این کارها رو میکنی؟ مریض شده بود من فقط گریه میکردم و اون عصبی شده بود. تا جایی که بهم گفت اگر ادامه بدی میرم تو اتاقم و دیگه در نمیام
اما ب محضی ک داروشو قطع کنه با شدت بیشتری وسواسش برمیگرده
اینجوری نیست. من بودم. نمیگم برنمیگرده ولی با شدت و ... نه. به مرور با اتفاقای بد تو اطرافیان دوباره اون حالتها برمیگرده. اما من حاضرم تا عمر دارم دارو بخورم و خلاص شم از این همه حس م افکار بد😭