2777
2789
عنوان

چه وضعشه واقعا چقدر زندگی هاسخت شده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 35 پست

خوب الحمدلله عزیزم

شما بعد از نمازات مقید بشو، 100 مرتبه استغفار بگو

و ایه ومن یتق الله یجعل..... لکل شی قدرا، سوره طلاق ایه 2و 3 رو بخون، از رحمت خدا هم ناامید نشو، یقین بودن همه امورت درست میشه

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
خوب الحمدلله عزیزمشما بعد از نمازات مقید بشو، 100 مرتبه استغفار بگوو ایه ومن یتق الله یجعل..... لکل ...

ببین عزیزم این حرف مال من نیستا

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرموده، برای حل تمام مشکلات، کافی است سه مرتبه این آیات رو تلاوت کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب الحمدلله عزیزمشما بعد از نمازات مقید بشو، 100 مرتبه استغفار بگوو ایه ومن یتق الله یجعل..... لکل ...

من فکرنمیکنم این ذکرها تاثیر داشته باشه تازه چله تموم کردم هیچی به هیچی.......فکر می‌کنم خدا نمیخواد من خوب باشم 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

مشکلت مریضیت هست؟

مریض روحی روانی افسردگی دارم وسواس دارم زندگی ام خوب نيست اطرافیانم خوب نیستن دنبال شغل ام شوهرم دلش باهام نیست دیگه چی بکم!!!! اینا چجوری میخواد درمان بشه آخه!

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

به نظر من اولین چیزی که مهمه آرامش روح و روان هست، چون وقتی روح بیمار باشه، بدن سالم هم بیمار میکنه

من همیشه اینجا که میام و مشکلات رو میبینم، مونده بودم چی بگم، چکار کنم، ساعت ها وقت میذاشتم تا کمکشون کنم، تنها راهی که به ذهنم اومد، اینه ما اول باید بدونیم که خدا از ما چی میخواد، تو قرآنش چی گفته، همه درمان ها توی قرآنش هست، برای همین قرآن خوانی به زبان فارسی رو پیشنهاد کردم، حالا تاپیک نظر سنجی اش هست، دوست داشتی بیا بخون

به نظرم تنها درمان این روح و جسم های خسته ما، تو نسخه ای بنام قرآنه