2777
2789

خودم کاهو با سرکه و نمک🤦‍♀️ و پرتقال، یه سبد میشستم و میخوردم، ولی دخترم اصلا هیچکدوم دوست نداره

بدترین چیزی که شنیدم نور بود، بنده خدا یه مدت تو اتاق تاریک بود، با نور حالت تهوع میگرفت

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم التماس دعا ازتون واسه باردار شدنم صلوات بفرستید.. اجرتون با امام حسین🥺🙏💚🤲

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

من از بوی فریزر حالم به هم میخورد....هر دفعه درشو باز میکردم باید دماغمو میگرفتم.....یه کابینتم توش پره لوازم پلاستیکی و ظرف یکبار مصرف بود ...ازش حالم به هم میخورد اگر یکی اشتباهی هم درشو باز مبکرد  بالا میاوردم.....واااای از همه وحشتناک تر بوی پیاز سرخ شده بود برام......البته همه ی اینا تا چهارماه ماه تول بارداری بود بعدش خوب شدم....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

من ب شدت سر صدا اذیتم میکرد ینی حتی فیلم با صدای بسته نگاه میکردم چند بار با همسایه ها دعوا کردم منی ک تو خونه پرجمعیت بزرگ شدم از خونم بدم اومده بود بیشتر از اینکه مثل همه خانومای باردار ب بو حساس شم ب صدا حساس شده بود صداهایی ک کسی نمیشنید حتی منو ب هم میریخت

همسر برادرم رفته بود باغ وحش ، هوس بوی کانگورو کرده بود

تا آخر بارداریش هر هفته می‌رفت باغ وحش 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

برای بعضی ها ممخوردن خاک گلی و مهر نماز و برنج خام عجیب یود. این نشون کم خونی شدید هست و خوردن یخ هست نشونه کم خونیه

همه افراد حتی بچه کوچک اگ اینا رو دوست داشته باشه باید درمان بشه.چیز عجیبی نیست یه نشونه اس