2777
2789

خودم، من حالت عادی گوشت و مرغ کم می خورم کلا دوست ندارم مگر کباب شده باشه، سر جفت بارداریم عاشق کله پاچه بودم و تقریبا هر هفته شوهرم می خرید و دو لپی می خوردم، الان کله پاچه ببینم عق می زنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم به بوی مواد شوینده،صابون ،شامپو،تایید وحتی عطر ادکلن،به بوی مواد خوراکی،یعنی توی اون مدت به شدت حالم بدبود ومدام ماسک می زدم،البته برای بچه ی اولم ،اماخداروشکر سربچه ی دومم هیچ ویاری نداشتم 

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

تو بارداری اولم نسبت به پلاستیک دسته دار ویار داشتم و تا می دیدم بالا میاوردم😂نسبت به یه بنده خدایی هم ویار داشتم که حتی اگر تلفنی هم باهاش حرف میزدم بالا میاوردم😑

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

من بشدت بد ویار بودم از روز اول تا اتاق عمل قبل زایمان هرچی میخوردم حتی آب میاوردم بالا از هیچی خوشم نمیومد بو و طعم همه چی خیلی بد بود اصلا یه جور افتضاح متنفر از بوی غذاها شامپوها حتی ادکلن و لوازم آرایشی بودم بوی یخچال و ....فقط بوی پوست نارنگی و نارنج حالمو بهتر می‌کرد پوستشون رو میزاشتم رو بینیم تا بتونم بخوابم تا لحظه آخر وزن کم میکردم عین چوب  کبریت شده بودم

بارداری اولم هوسم ماهی ومیگو بودهفته ایی سه بارمیخوردم ومیوه الان دخترمم ماهی خیلی دوس داره وعاشق میوه.بچه دوم عاشق گوشت بخصوص گوشت قرمزبودم بخصوص کباب.بچه سوم  الان عاشق دوغ واش دوغ وترشک ومهرنماز وگل وخاکم وگردو هستم روزی ۶تاگردو میخورم هوسم نسبت به دوغ واش دوغ کمترشده یه مدتیه.مثل بارداری اولم عاشق انارقرمزشیریت وسیب سرخم وپرتقال.هروزم میخورم.

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس