2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سر بچه اولم یه تایمیش یهو خیلی دستمون خالی شد من چند روز پشت هم هوس هندونه داشتم اما میدونستم او ...

من خربزه هم دلم میخواست پول اون جور میشد 

ولی پول کیک چون تو راه دکتر بود پول برا ویزیت و سونو و دارو میخواستم جور نشد

من برام زیاد مهم نبود

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

گچ دیوار و می‌کند و میخورد...

یکی دیگه حنا میخورد....

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

من ب مادرشوهرم ویار دارم 

بنده خدا ادم خوبیم هست مثل مادرمه اذیت نکرده اصلا 

اوایل ک خیلی بد بود اصلا میدیدمش حالم بد میشد یا شوهرم میرف پیشش دلم میخواست تیکه تیکه اش کنم عصبی میشدم ..

الان بهترم 

تایپیکم زده بودم راجبش😂😂

من خودم به شوهرم ویار داشتم.

باورش نمی شد.

منم قبلش بعضیا می گفتن باورم نمی شد تا سرم اومد تا ۵ ماه همین جور بودم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

از بوی شوهرش متنفر بود

من بدم میومد دست خودم نبود احساس میکردم یه بوی بدی میده

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

من از بوی مرغ حالم بهم میخورد تا زایمانمم نخوردم  جالبه وقتی بچم دنیا اومد غذای بیمارستان مرغ بود دیگه ویارم تموم شد خوردم

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...