2777
2789

می تونه حذف درس کنه دوتا درس نره امتحان بده که حذف شه براش کمتر ۱۲ واحد میشه گیر نمیدن؟

چون واقعا شرایط خوندنش نداره

تلاش کردی 👨‍🔬Mee to bayby🧑‍⚕️❤️👩‍⚕️

من یه ترم همچین شرایطی داشتم البته من نمیتونستم بیشتر بردارم چون اول باید پیش نیاز پاس میکردم همکلاسیام پشت سرم میگفتن این مشروط شده کم برداشته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه ترم همچین شرایطی داشتم البته من نمیتونستم بیشتر بردارم چون اول باید پیش نیاز پاس میکردم همکلاس ...

حرف مردم مهم نیست واقعا براش هرچی بگن دانشگاه مثل مهده کودک‌ها

ولی مشکل پیش نمیاد ۱۴ واحد داره دوتا درس ۲واحد امتحان نده حذف کنه میشه ۱۰ واحد گید نمیدن بهش؟

فکر نکنم گیر بدن فقط کم پاس میکنی دیگ

منظارت از کم پاس کردن همون ۱۰ واحد معدل گیری میکنن دیگه گفت اینا حذف میشه صفر رد نمیشه ترم بعد باید برداری

منظارت از کم پاس کردن همون ۱۰ واحد معدل گیری میکنن دیگه گفت اینا حذف میشه صفر رد نمیشه ترم بعد باید ...

اره درسته

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
خب پس آموزش گفته حله

اخه آموزش اینو برای من که ۱۶ واحد برداشتم دوتا درس حذف کنم میشه ۱۲ گفت دوستم ۱۴ واحد داره حذف کنه میشه ۱۰ واحد فقط نگران همین موضوعم

متوجه نشدم

مشکل تعداد واحد من از آموزش برای خودم پرسیدم که ۱۶ واحد بودم دوتا درس حذف کنم میشه ۱۲ گفت  اوکیه اشکالی نداره امتحان نده 

دوستم ۱۴ واحد داست دوتا امتحان نده میشه ۱۰ گیر نمیدن؟