2777
2789
عنوان

در مورد افزایش قد سوال دارم

184 بازدید | 17 پست

درود دوستان وقتتون بخیر

من داداشم 14سال نیم سنشه و قدش 150 میخوام ببینم قدش از چه سنی زیاد رشد میکنه آیا رشد میکنه ؟

خیلی نگرانم قدش خیلی کوتاهه بنظرتون قدش بلند میشه

چون خیلی ناراضی روانش بهم ریخته از همسن سال های خودش خیلی کوتاه دکتری راکهاری چیزی نداره قدش رشد کنه؟

دکتر برید اوکی می کنن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورزش ورزش ورزش

شنا خیلیییی خوبه 

من صفحات رشدم بسته شده بود 156 بودم

یه ماه رفتم شدم 160

سامدویچ و این چیزا رو بریزید دور

پروتئین خصوصا ماهی. روزی سه لیوان شیر. 

قرص ال آرژنین هم خارجیش خیلی خوبه

ولی همه اینا با هم باشه نه که فقط قرص بخوره

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)

ژن پدریمون بزرگه ولی ژن مادری افتضاح قد پدرم 171 ولی مادرم کنار داداشم وای میسه انگاری کوچیکتره ازش

جسارتا

پدرتون قد بلند حساب نمیشه

ژن خیلی تاثیر داره

اما از عواملی که تاثیر دارن خوابه، خواب ساعت 9 تا 2 شب خیلی تاثیر داره

شیر و لبنیات برای کلسیم سازی 

و ورزش هایی مثل تکواندو، بسکتبال، والیبال

شیر و بادام پیاده روی ورزش پیلاتس ورزش والیبال

یه مشکلی که داره همیشه رژیم غذایی تند میخوره فقط وسایل تند ترش دوست داره سراغ چیز های شیرین نمیره مثلا غذا چلو مرغه میاره سه قاشق فلفل قرمز میریزه تو غذاش 

این مشکلی ایجاد میکنه برای قدش یا نه؟

جسارتاپدرتون قد بلند حساب نمیشهژن خیلی تاثیر دارهاما از عواملی که تاثیر دارن خوابه، خواب ساعت 9 تا 2 ...

پدرم از طرف پدر خودش یکم رفته ولی دایی های پدرم قداشون خیلی بالاس زیر 185 نیستن ولی پدر بزگرم کوتاهه

قد ژنتیکی هست عوامل محیطی هم موثره مثل ورزش تغذیه و ساعت خواب  

حتما بره فوق تخصص غدد یه عکس از مچ دست میگیرن سن استخوانی رو مشخص میکنن و بهش رژیم غذایی و داروهای مکمل و ورزش های کششی میدن 

توی موارد خاص حتی ممکنه با داروهای خاص و هورمونی این روند رو بهبود بدن ولی اگه زمانی بگذره و به بلوغ کامل رسیده باشه دیگه هیچ کاری نمیشه برای قد کرد پس از فرصت باقی مونده استفاده کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.