2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالتونه و دلیل انجام ای پی اف چی بوده؟ اگه دوس دارین لطفا توضیح بدین برامچون منم باید برم ای وی ...

منم دکترگفته ای وی اف هنوزنرفتم. ۴۰سالمه بچه ندارم. داغونم به خدا. خودم ذخیرم خییییلی کمه. تازه فهمیدم شوهرمم مشکل داره. دنیاروسرم خرابه. نه شب دارم نه روز. داغونم به خدا. من جلوگیری میکردم. دوساله میخام ونمیشه که فهمیدم شوهرم مشکل داشته. نمیدونم چیکارکنم. دارم به طلاق فکرمیکنم

منم دکترگفته ای وی اف هنوزنرفتم. ۴۰سالمه بچه ندارم. داغونم به خدا. خودم ذخیرم خییییلی کمه. تازه فهمی ...

منم کارم فقط گریه شده

زندگی نمیکنم فقط میگذرونم

نمیدونم بدون بچه چرا باید زنده باشم

منم کارم فقط گریه شدهزندگی نمیکنم فقط میگذرونمنمیدونم بدون بچه چرا باید زنده باشم

منم دقیقا. من دارم به طلاق فکرمیکنم. رابطمون هم اصلاخوب نیست. خدابعضی هاراخلق کرده مثل من که فقط زجربکشن تواین دنیا

منم دقیقا. من دارم به طلاق فکرمیکنم. رابطمون هم اصلاخوب نیست. خدابعضی هاراخلق کرده مثل من که فقط زجر ...

من دلم میسوزه که زندگی شوهرمم خراب کردم

انقدر بچه های بقیه رو با حسرت نگاه میکنه دلم آتیش میگیره

من دلم میسوزه که زندگی شوهرمم خراب کردمانقدر بچه های بقیه رو با حسرت نگاه میکنه دلم آتیش میگیره

منم دلم میسوخت خییییلی. دوماهه فهمیدم اونم مشکل داره. غصه نخور. هرچی خدابخادهمون میشه. من وضعیتم ازشماخیییلی بدتره. پس خداراشکرکن

منم دلم میسوخت خییییلی. دوماهه فهمیدم اونم مشکل داره. غصه نخور. هرچی خدابخادهمون میشه. من وضعیتم ازش ...

چرا فکر میکنی بدتری؟ من چند دوره دارو گرفتم و نشد

رفتم ای یو ای و نشد

فولیکولم رشد نمیکنه

همش فکر میکنم که پوچه واس همین نمیشه

شب و روز دارم با خودم حرف میزنم حتی تو خوابم دارم درباره مشکلم حرف میزنم

روزی هزار بار میگم خدایا واسه تو که کاری نداره منو ببین 

میگم خدایا دلمو نشکن من طاقت ندارم

میگم خدایا تو خدایی اگه تو جوابموندی پس من دیگه از کی بخوام

میگم منم بنده توام بخاطر خودم نه بخاطر شوهرم که انقدر آدم خوبیه به ما بچه بده نزار تو حس ت بمونیم